Sve čega se dotaknu pretvaraju u zlato: Ženama rođenim na ove datume suđeno je da postanu bogate pre ili kasnije

Slobodanka Ćorić Vesti 26.11.2023 10:20 0

Prema rečima čuvenog numerologa Ane Halk, žene koje su rođene na određene datume su snažne, nezavisne, nemaju problema sa konkurencijom

zima

Foto: istockphoto

Kažu da su žene rođene na ove datume došle na ovaj svet da bi se obogatile. Postoje neke žene za koje bi se lako moglo pomisliti da su rođene pod srećnom zvezdom. Od života su uzeli sve najbolje – lepi su, uspešni, puni planova, a sve čega se dotaknu kao da se pretvara u zlato.

Zanimljivo je da većina njih ima isti datum rođenja, što prema numerolozima nije slučajno. Prema rečima čuvenog numerologa Ane Halk, žene koje su rođene na određene datume su snažne, nezavisne, nemaju problema sa konkurencijom, popularne su u društvu, vredne i retko se osećaju umorno, jer su sinonim za energiju.

Takođe, nemaju problema da „guraju“ svoje kada znaju da su u pravu, i kao takve su neustrašive, a muškarci su često ljubomorni jer izgleda da ove dame sa lakoćom dobijaju ono za šta moraju da se bore. Hulk tvrdi da je reč o ženama koje su rođene: 4, 7, 8, 11, 13, 17, 19, 25, 29 i 31, posebno ako su u znaku Ovna, Bika, Lava i Škorpije, piše Astrotalk.

 
Komentari (0)
Loading