Ova tri znaka upoznaće srodnu dušu pre Nove godine: Jedan od njih će doživeti romansu kao iz filmova

Slobodanka Ćorić Vesti 23.11.2023 15:26 0

Kada se ponovo ujedinite s romantičnom srodnom dušom u sadašnjem životu, otvarate se mogućnosti dugotrajne ljubavi

par

Ailike Creative / Panthermedia / Profimedia

Dešava se da upoznamo nekog i imamo osećaj da se znamo celog života, pa čak i duže. Ljubav s njima je laka i lepa i prati je osećaj da smo bili zajedno i u nekom prošlom životu. Kada se ponovo ujedinite s romantičnom srodnom dušom u sadašnjem životu, otvarate se mogućnosti dugotrajne ljubavi – ili u najmanju ruku, neke preko potrebne mudrosti koja vas približava sopstvenom rastu i istinskoj ljubavi.

Ova četiri znaka Zodijaka će najverovatnije upoznati romantičnu srodnu dušu pre početka 2024. godine.

Ovan: Ranjivost je vaša snaga

Kada se zvezde poravnaju i sudbine prepliću, osetićete da vas privlači srodna duša koja vam može doneti radost kakvu nikada ranije niste doživeli. Ovaj partner će vam dati prostor da pokažete svoju vatrenu moć, a istovremeno će vam obezbediti mirne vode za napredovanje.

Za nezavisne Ovnove ovo je jedan od retkih trenutaka kada će se osećati dovoljno bezbedno jer se o njima zaista brine partner koji slavi njihovu snagu dok ih teši u trenucima kada se više ne osećaju jakim. Nemojte zazirati od onoga što zaslužujete samo zbog svog straha od ranjivosti - i zapamtite da treba da dovedete u ravnotežu hrabrost i granice.

Vaga: Iskrenošću do nove ljubavi

Za vas sve je pošteno, i u ljubavi i u ratu, pa pravda konačno dolazi u vaš ljubavni život, drage Vage. Možda ćete se spojiti sa srodnom dušom u narednih mesec dana i to će vas podsetiti na sve dobro što zaslužujete. Kada dobijete ljubav, vama se otvaraju vrata da otelotvorite svoje najautentičnije "ja". Najzdravija veza sa srodnom dušom je ako nađete partnera koji je istinski usklađen sa vašim osnovnim vrednostima. Međutim, takvu srodnu dušu možete prizvati samo kada ne pokušavate da udovoljite drugima na račun sopstvenog blagostanja.

Diplomatija i balans su potrebni u ovom svetu, ali i sposobnost da govorite svoju istinu. Povežite se sa onim ko zaista vi jeste, a ne sa kakvim se predstavljate, i imaćete najbolje šanse da privučete srodnu dušu zbog koje ćete se osećati voljeno u potpunosti, jer će vas poštovati i ceniti onakvim kakav jeste.

Lav: Sledite svoju intuiciju

Volite teatralnost romantike i često možete da budete zavedeni velikim gestovima čak i pre nego što saznate kakav je zaista vaš partner. Susret sa srodnom dušom naučiće vas da usporite i date prioritet konkretnim akcijama nad praznim obećanjima. Naučićete da uživate u sporogorećoj romansi koja vas izaziva da delite najsirovije, najdublje delove sebe.

Zapamtite da je bitno da ne padnete pod nečiju čaroliju u potpunosti dok ne procenite pravi karakter te osobe, a ne samo njen potencijal. Ovo će biti srodna duša koja će vas ili izazvati da se čvrsto držite svojih granica čak i suočeni sa primamljivom iluzijom ili će vam dati stvarnost ljubavi o kojoj ste sanjali. U svakom slučaju, morate poštovati svoju intuiciju. Kada ste sa zdravom srodnom dušom, možete postići velike stvari.

 

Komentari (0)
Loading