Niko im ne bi bio u koži: Ova 2 znaka u decembru čeka velika muka, sreća im okreće leđa

Slobodanka Ćorić Vesti 23.11.2023 13:00 0

Bukvalno će izgledati kao da je sudbina odlučila da im okrene leđa i nikada više ne razgovara sa njima

horoskop

Shutterstock

Astrolozi su nagovestili koja dva horoskopska znaka će sreća preskočiti. Prema rečima stručnjaka, u decembru ih očekuju veoma teški dani. Stručnjaci su uvereni da će mnoge nevolje i nedaće zadesiti predstavnike ova dva znaka. Bukvalno će izgledati kao da je sudbina odlučila da im okrene leđa i nikada više ne razgovara sa njima. Čeka ih pravo mučenje.
 

DEVICA

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvereno odbacujete različite primedbe koje nisu po vašoj volji. Preterano insistiranje na ličnim interesima skreće pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Nema potrebe da verujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vaše porodiće. Emotivni zanos ponekad treba "kontrolisati", obratite pažnju na nečije komentare. Skloni ste čestim promenama u raspoloženju. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i često vrlo subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje.

JARAC

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvršto "držite u svojim rukama". Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o osobi koja vam je "nedostupna". Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

Komentari (0)
Loading