Veliki horoskop za decembar: Device će zablistati kao nikada do sada, Vodoliji nezaboravni trenuci u ljubavi, a dva znaka čekaju ogromni bonusi

Slobodanka Ćorić Vesti 22.11.2023 17:04 3

Poslednji mesec 2023. biće iznenađujuće dobar za većinu znakova zodijaka i više će se naginjati novim počecima nego sumiranju i završetku godine

Veliki horoskop za decembar: Device će zablistati kao nikada do sada, Vodoliji nezaboravni trenuci u ljubavi, a dva znaka čekaju ogromni bonusi

unsplash.com

 Mnogo je dobrih prilika pred nama, a čak i prepreke koje se pojave možete okrenuti u svoju korist. Kako kažu astrolozi, univerzum ima planove za svakog od nas, jer je životni put svakog različit i jedinstven, a cilj je da naučimo vredne lekcije. Ostanite pozitivni i slavite svoje uspehe, ma koliko oni mali izgledali, jer se tako jačate.

Ovan -  Poslovni uspeh

Od samog početka ovog meseca imaćete ogromno samopouzdanje da ćete zablistati na svakom koraku. Ovo će biti od presudnog značaja za poslovni uspeh kojim ćete zaokružiti ovu godinu. Vodite računa o svojim troškovima i nemojte previše trošiti bez obzira na to koliko je dobro stanje u banci. Težite duhovnom prosvetljenju i na kraju meseca doživećete neobično iskustvo koje će vam pomoći da konce svog života čvrsto uzmete u svoje ruke. Odnosi u porodici i sa partnerom biće odlični tokom celog meseca.

Bik  - Ne ulazite u rizične poslove

U decembru vas očekuju odlične poslovne prilike, ali nemojte ulaziti u rizične poslove jer će vam to naštetiti. Držite se proverenih i sigurnih pozicija, a svaka prilika koja vam se ukaže i izgleda previše dobra da bi bila istinita je samo laž i obmana. Od sredine meseca, oštrina vaših misli se povećava i dobićete odlične ideje za posao, ali nemojte žuriti, sačekajte pravi trenutak za sprovođenje ovih planova. Finansijska situacija je solidna i mnoge stvari se odbijaju u vašu korist. Nema trvenja na ljubavnom frontu u decembru.

 

Blizanci - Važni kontakti

Prema savetu astrologa, Blizanci u decembru treba da vode računa o sopstvenim granicama i dostojanstvu i da ne dozvole da padnu u sopstvenim očima. Ovog meseca očekuju vas brojna druženja i druženja koja vam donose veoma važne poslovne kontakte. U jednom trenutku ćete se osećati kao da su sve prepreke nestale i to će vam doneti olakšanje. Ovo je vreme kada treba da rešite osetljivo finansijsko pitanje, a dodatni rad bi mogao da poboljša stanje u vašem novčaniku. Kada je ljubav u pitanju, moraćete da donesete odluku koja će definisati vaš ceo emotivni život u narednom periodu.

Rak - Period uspona i rasta

Pred Rakovima je moćan period transformacije i stalnog uspona i rasta. Kao da će sudbina učiniti sve da vam pomogne da dođete do pozicije koju zaslužujete. Niste od onih koji svoje šefove vučete za rukav, ali oni će razumeti koliko im vredite. Poboljšanje statusa na poslu može vam doneti unapređenje i veću platu do kraja meseca. Dugo ste u ljubavi nezadovoljni, ali se plašite da bilo šta promenite. Slušajte svoju intuiciju i svoje srce, ono će vam reći šta da radite. Zaslužujete da budete srećni, a ne samo da prikupljate delove pažnje od partnera koji ne ceni sve što mu dajete.

Lav - Novi putevi u karijeri

Sredinom decembra otvaraju vam se novi putevi koji vode značajnom napretku u karijeri. Imate moć i autoritet da sprovedete sve što zamislite, ali je potrebno da pristupite taktično i diplomatski kako bi sve proteklo u najboljem redu. Iako vam se osmehuje napredak na društvenoj lestvici, ne ulazite u neproverene i nepotrebne rizike ulaganja, jer će vam to doneti veliku finansijsku štetu od koje se godinama nećete oporaviti. Čak i ako vam šef to predloži, samo se osmehnite i uradite svoje. Kraj godine biće idealna prilika da se više posvetite partneru i porodici, koju ste u poslednje vreme zanemarili.

 

Devica - Podrška univerzuma

U decembru 2023. Device će zablistati kao nikada do sada. Konačno, stiže nagrada za ulaganje u svoju karijeru i naporan rad koji ste uložili u ovu oblast. Sreća i uspeh dolaze kada se najmanje nadate, a u vama će probuditi osećaj samopouzdanja i sreće kakav odavno niste osetili. Samo napred hrabro, imate podršku univerzuma za sve planove koje imate. Na ljubavnom planu je mirno more, možda čak i previše mirno, ali ti prija, pa ništa ne diraj.

Vaga - Novčane nagrade

Pred Vagom je veoma važan mesec koji donosi neočekivane prilike, a vaš trud će biti adekvatno finansijski nagrađen. Vreme je da uđete u pozitivan period i sagledate život sa vedrije strane, a napori koje uložite, bilo poslovno ili privatno, biće plodonosni. Pazite šta govorite na poslovnom ili porodičnom okupljanju kako biste izbegli neprijatne scene. Finansije idu nabolje i na kraju meseca ćete konačno biti zadovoljni stanjem na računu, pa ćete se počastiti skupim i ekstravagantnim poklonom za novogodišnje praznike. Budite oprezni u porodičnim i partnerskim odnosima.

Škorpija - društveno priznanje

Početak decembra donosi vam lepe vesti i određenu vrstu društvenog priznanja. Vaša energija privlači ljude koji zadovoljavaju vaš ego, ali pazite koga puštate blizu, jer nisu svi dobronamerni kao što se predstavljaju. Nemojte zanemariti svoju intuiciju, koja vas nikada nije prevarila i koja će vas na vreme upozoriti na loše ljude u okruženju koji osmehom kriju svoju lošu narav. Vaše finansije nikada nisu bile bolje i ovaj trend će se nastaviti tokom celog decembra, a ove godine ćete konačno moći da se pripremite za novogodišnje i božićne praznike u miru i bez stresa, a da ne morate svaki sat da proveravate novčanik. Vaš partner je ljut na vas, ali vi najbolje znate kako da brzo i lako izgladite ovu situaciju.

Jarac - Veliko zadovoljstvo

Decembar je vaš mesec i to ćete osetiti već sa prvim danima ovog perioda. Imaćete odrešene ruke u poslovnom i finansijskom smislu, što će vam doneti veliko zadovoljstvo. Odlučićete i o nagradama drugih, što će mnoge naljutiti, jer osećaju da su uskraćeni, iako uvek ne sudite ni po babi, ni po stričevima, već po trudu i rezultatima. Godinu završavate sa spektakularnim poslovnim rezultatima, ali ćete ponizno prihvatiti pohvale kao nešto sasvim normalno. Ne preuzimajte nepotrebne rizike u smislu novca i ne trošite preko svojih mogućnosti. Možda ćete imati iznenadne troškove u vidu kvara automobila ili kućnog aparata. Pozabavite se emocionalnim problemima mlađeg člana porodice koji će vam biti zahvalan na vašem mudrom savetu.

Vodolija – Rasplet poslovne situacije

Na poslovnom planu, već duže vreme ste pod pritiskom, pa se sve više osećate kao lonac koji će da eksplodira. U decembru Vodolije konačno očekuje razrešenje napete poslovne situacije. Promene će vam doneti priliku da konačno pokažete sav svoj potencijal i zablistate na pravi način. Kada je reč o finansijama, na kraju godine stižu računi koje ste mesecima odlagali. Hteli ili ne, moraćete da ih izmirite do kraja godine, pa ćete u 2024. ući rasterećeni i bez tereta dosadašnjih dugova. Partnerski odnosi se razvijaju bolje nego što ste očekivali, pa vas tokom decembra očekuju lepi i nezaboravni trenuci sa voljenom osobom.

Ribe - Šanse za napredovanje u karijeri

Rođeni u znaku Riba u decembar ulaze sa brojnim šansama da napreduju u karijeri. Ponuđena pozicija doneće vam brojna pitanja i dodatni stres, ali imate naklonost i podršku visokih ljudi, pa nemate razloga za strah i brigu o tome da li ste dorasli zadatku koji je pred vama. Sreća vas prati na svakom koraku tako da možete slobodno da istražujete i pronalazite neobična rešenja za napredak poslovanja. Pazite kako trošite novac da ne biste ostali bez novca krajem decembra kada vam je najpotrebniji. U ljubavi je situacija nepromenjena, a od vas se očekuje prvi korak, koji ćete nevoljno učiniti da biste pokrenuli stvari sa mrtve tačke, jer ste već umorni od tapkanja u mestu.

 
Komentari (3)
Loading
Dragana
22.11.2023 21:33

Nedostaje horoskop za znak strelca.

Im
23.11.2023 00:07

A za strelceve??

Strelac
23.11.2023 09:35

Šta je sa strelcem?