Koliko ih vi imate? Linije na zglobu otkrivaju koliko ćete novca imati, što ih je više, biće para kao pleve!

Vesti 16.11.2023 18:58 0

Horizontalne linije na unutrašnjoj strani zgloba, odmah ispod dlana poznate su kao „linije narukvice“. Prema indijskom tumačenju linija na dlanu, njihov broj na ovom mestu otkriva koliko ćete dugo živeti, od čega ćete bolovati, koliko ćete para imati.

zglob

Printscreen/Youtube

Printscreen/Youtube

 

Prebrojte koliko vi linija imate i pročitajte šta one otkrivaju o vama i vašoj sudbini:

Prva linija

Prva linija do dlana sa unutrašnje strane zgloba je najvažnija. Ako se jasno vidi i nema prekide, to znači da ste dobrog zdravlja i u odličnoj formi.

Ukoliko se loše vidi, to govori da ste stidljivi, imate nisko samopouzdanje, ali može da ukazuje na zdravstvene probleme. Kod žena, ako se prva linija izvija na gore u dnu dlana ili ako je isprekidana, to može ukazivati na ginekološke probleme. Kod muškaraca, ako se ta prva linija krivi ka dnu dlana ili se sastoji od isprekidanih linija, to može ukazivati na probleme sa prostatom i urogenitalnim organima.

zglob

Printscreen/Youtube

 

Druga linija

Ukoliko vam je druga linija lepo vidljiva, ravna i nije isprekidana, to znači da ćete od 42. do 56. godine biti veoma uspešni. Zarađivaćete u tom periodu života mnogo novca.

Treća linija

Kada je treća linija na unutrašnjoj strani zgloba jako izražena, ravna, to znači da ćete živeti preko 80 godina. Dobro izdefinisana treća linija otkriva da imate velike šanse da postanete popularni ili upamćeni po nečemu značajnom.

Četvrta linija

Ako nemate ovu liniju, ne brinite, jer je većina ljudi nema. Ali, za one koji je imaju, kažu da su osvojili životnu lutriju. Ova linija govori o tome da ćete živeti preko 85 godina i biti veoma uspešni u životu.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading