Astrolog Pavel Globa dao preciznu prognozu za decembar: Poslednji mesec u 2023. nosi beskrajnu sreću za 3 znaka horoskopa

Slobodanka Ćorić Vesti 14.11.2023 14:25 0

Ne plašite se rizika, hrabro prihvatite sve prilike i pozitivne šanse koje će vam se pružiti

Astrolog Pavel Globa dao preciznu prognozu za decembar: Poslednji mesec u 2023. nosi beskrajnu sreću za 3 znaka horoskopa

Printscreen/Youtube

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa često daje kratke, ali vrlo precizne prognoze za nastupajući period. Globa je ovaj put dao svoje viđenje decembra pred nama i naveo tri znaka koja će imati najviše sreće u poslednjem mesecu 2023. godine.

Globa predviđa da će decembar 2023. godine biti posebno naklonjen i berićetan za Ovnove, Blizance i Vodolije, te da im nosi mnogo veselih trenutaka koji će odagnati sve njihove brige i tuge.

Ovan

Pavel Globa Ovnove navodi kao verovatno najsrećniji horoskopski znak u decembru. Posebno će imati uspeha na polju novca, kojeg će imati više nego tokom svih prethodnih 11 meseci.

Ovnovi mogu da se nadaju različitim dobicima – kako onim očekivanim, tako i iznenadnim.

Njihovi svi projekti i ciljevi biće uspešno okončani, ali mogli bi da trpe u socijalnom smislu. Globa zato Ovnovima savetuje da više vremena provode sa prijateljima i porodicom.

Blizanci

Poslednji mesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružiće šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove.

U isto vreme, emotivni i ljubavni život biće obeležen prelepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu upoznati svoju srodnu dušu.

Ne plašite se rizika, hrabro prihvatite sve prilike i pozitivne šanse koje će vam se pružiti.

Vodolija

Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osetiće i pritiske da okončaju neke pređašnje projekete i poslovne obaveze.

Globin savet je da ništa od toga ne odlažu i da će im zvezde u decembru biti naklonjene, te da je idelna prilika da sve reše lagano i bez trzavica.

Takođe, zvezde im obećavaju susret sa novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan uticaj na njihov budući život.

Izvor: Elite Daily

Komentari (0)
Loading