Veliki nedeljni horoskop: Ovnu neočekivane okolnosti, Blizancima neka isplata, Vagi nagli prekid veze

Slobodanka Ćorić Vesti 13.11.2023 13:38 0

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. novembra

jesen

Profimedia

Ovan

Posao: Vaš vladalac Mars, planeta inicijative u opoziciji sa Uranom, simbolom neočekivanih okolnosti, upozorava da budete vrlo oprezni sa finansijama i ulaganjem novca u poslove sa strancima. Očekuju vas i vanredni troškovi a takođe povedite računa šta kome pričate ali i šta potpisujete. Trigon Sunca i Neptuna donosi nadahnuće umetnicima i motivaciju sportistima.

Ljubav: Vladalac partnerskih odnosa, Venera, u sekstilu sa Merkurom u Strelcu, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, moguć strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Zahlađenje odnosa sa bračnim partnerom, do 15. novembra.

Zdravlje: Pazite se povreda u sportu.


Bik

Posao: Početkom perioda, možete biti skloni preterivanju u svemu, a posebno u troškovima. Dobri aspekti vašeg vladaoca Venere i Merkura, planeta novca i posla, posle 15. novembra, najavljuju dogovore sa strancima. Prelazak Meseca preko Jarca, krajem sedmice, donosi vam zaradu preko poslova u vezi sa umetnošću, modom, kulinarstvom, nekretninama, građevinarstvom.

Ljubav: Opozicija između Marsa u kući partnerskih odnosa i Urana u vašem znaku, tokom celog perioda, čini vas preosetljivim i sklonim neočekivanim reakcijama. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, budite oprezni ukoliko upoznate nekoga ko će vam se dopasti na prvi pogled, jer izgled može da vara.

Zdravlje: Osetljivi bubrezi.


Blizanci 

Posao: U vreme mladog Meseca u astrološkom polju posla, 13. novembra, stiže vam neka isplata, ali i nagla promena plana sa strancima. Do sredine nedelje, očekuje vas uspeh ako se bavite advokaturom ili zanimanjem preko koga ste prisutni u javnosti. Spoj vašeg vladaoca Merkura i Meseca u Strelcu, znaku inostranstva, posle 15. novembra, donosi vam odlazak na kraći put.

Ljubav: Tranzit Venere, vladaoca vašeg emotivnog života, preko polja ljubavi, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja se bavi kreativnim ili poslom koji zahteva fizičku izdržljivost. Oko 14. novembra, preko društvene mreže ili interneta možete da upoznate atraktivnu, mlađu osobu. Jedna Vaga misli na vas.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

 


Rak 

Posao: Pozicija Merkura, planete dogovora, u šestom astrološkom polju, do 15. novembra, upozorava da izbegavate konflikte sa saradnicima, kao i da pazite prilikom potpisivanje dokumenata. Aspekti Venere, simbola novca, sredinom nedelje, donose vam mogućnost da pokrenete porodični biznis, zajedno sa ljubavnim partnerom. Krajem sedmice, mogući vanredni troškovi.

Ljubav: Početak perioda, za slobodne Rakove biće u znaku romantične komunikacije sa Bikom. U vreme mladog Meseca blizu Marsa u polju ljubavi, 13. novembra, rođeni u trećoj dekadi mogu da se zaljube u sportistu ili osobu koja se bavi rizičnim zanimanjem. Mesec u Jarcu, 16. novembra, donosi krizu u ljubavi.

Zdravlje: Podložnost povredama.


Lav 

Posao: Zbog naglašenog znaka Škorpije, u kome se nalazi i vaš vladalac Sunce, tokom ovog perioda, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Izazovan aspekt između Saturna i Merkura, koji upravljaju vašim poslovnim aktivnostima, prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora, naročito sa strancima. Poslušajte savet jednog Strelca.

Ljubav: U vreme mladog Meseca u astrološkoj kući privatnog života, 13. novembra, moguće su rasprave sa voljenom osobom i mlađim članovima porodice. Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, donosi nove susrete i poznanstva slobodnim Lavovima. Na kraćem putu, 14. i 15. novembra, možete da upoznate Strelca.

Zdravlje: Zubobolja.


Devica 

Posao: Dobar aspekt vašeg vladaoca Merkura i Venere, koja upravlja vašim poslom i kontaktima sa strancima, donosi vam nove angažmane, ako se bavite intelektualnom delatnošću, pisanjem, turizmom, marketingom, modom. Do 15. novembra, klonite se rasprava sa nadređenima. Krajem sedmice, bićete skloni preterivanju u isterivanju pravde ili dokazivanju da ste u pravu.

Ljubav: U prvoj polovini perioda, možete se naći u situaciji da preispitujete svoj odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U vreme mladog Meseca blizu Marsa u Škorpiji, 13. novembra, preko posla, na predavanju ili kraćem putu, možete da upoznate interesantnu osobu. Dobijate poziv za izlazak od jednog Raka.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

 


Vaga 

Posao: Sekstil između vašeg vladaoca Venere i Merkura u Strelcu, donosi vam nove projekte preko kontakata sa osobama koje žive u inostranstvu. U vreme mladog Meseca blizu Marsa u astrološkoj kući posla, 13. novembra, novac vam pritiče preko nekretnina i uslužnih delatnosti, ali i neplanirani izdaci. U drugoj polovini nedelje, budite tolerantniji prema saradnicima.

Ljubav: Opozicija Marsa i Urana, vladalaca vašeg ljubavnog života, tokom ovog perioda, donosi vam nagle prekide veza, privremene raskide i ljubomorne scene. Početkom perioda, preko poslovnih kontakata možete da upoznate harizmatičnog, ali pomalo napornog Ovna. Vodolija misli na vas, Lav vam šalje SMS.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.


Škorpija 

Posao: Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Venerom, 12. i 13. novembra, donosi vam šanse za uvećanje prihoda. Pozicija Merkura, planete biznisa i komunikacija, u Strelcu, povoljno utiče na realizaciju poslova koji imaju veze sa turizmom i češćim putovanjima. U drugoj polovini perioda, poslušajte savet jedne Device ako planirate da uspostavite saradnju sa strancima.

Ljubav: U vreme mladog Meseca blizu Marsa u vašem znaku, 13. novembra, ljubomora može biti uzrok rasprave i svađe sa voljenom osobom. Aspekti Venere, koja upravlja partnerskim odnosima, sredinom nedelje, donose vam mogućnost ulaska u tajnu romansu sa Ribama. Krajem perioda Rak vam šalje romantičan poziv za izlazak.

Zdravlje: Podložnost povredama.

 

Strelac 

Posao: Mlad Mesec blizu Marsa u astrološkoj kući ograničenja, pravi opoziciju sa vašim vladaocem Jupiterom, planetom ekspanzije, 13. novembra, pa izbegavajte rizične investicije u sa strancima. Naglašen znak Škorpije, u prvoj polovini sedmice, donosi probleme u komunikaciji sa saradnicima. Aspekti Meseca u vašem znaku, 14. novembra, čine vas sklonim pogrešnim procenama.

Ljubav: Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Saturnom, do sredine nedelje, utiče na zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Pozicija Venere, vladaoca vašeg društvenog života, u drugoj polovini nedelje, donosi vam interesantne susrete i poznanstva. Jedan Ovan misli na vas.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

 


Jarac 

Posao: Aspekti Venere, vladaoca vaše karijere, 12. novembra, doprinose bržoj realizaciji vaših planova. Mlad Mesec blizu Marsa u polju više sile, 13. novembra, upozorava da izbegavate konflikte sa prijateljima i inostranim partnerima. Naglašene kuće društvenog života, inostranstva i kreativnosti, ove nedelje pogoduju Jarčevima koji su preko posla prisutni u javnosti.

Ljubav: Pozicija Merkura u 12. kući, nagoveštava tajno dopisivanje ili susret sa mlađom osobom. U vreme mladog Meseca blizu Marsa u Škorpiji, 13. novembra, neko će na direktan način želeti da vam da do znanja da ste za njega više od prijatelja. Krajem perioda, spoj Meseca i Plutona, čini vas ranjivijim.

Zdravlje: Nervoza.


Vodolija 

Posao: U vreme mladog Meseca, 12. novembra, mogući su konflikti i rasprave sa saradnicima. Vaš vladalac Uran u vrlo izazovnom aspektu sa Marsom u astrološkom polju karijere, upozorava na oprez sa investicijama, naročito ako se bavite zanimanjem koje nosi dozu izvesnu rizika. Pozicija Venere, u drugoj polovini perioda, umetnicima može doneti nov angažman.

Ljubav: Odnos sa voljenom osobom, početkom perioda, može biti narušen zbog vaše tvrdoglavosti. Sunce, vladalac vaših partnerskih odnosa, posle 16. novembra, pracvi trigon sa vašim suvladaocem Saturnom, planetom prošlosti, donoseći vam susret sa starom simpatijom ili obnovu veze. Strelac misli na vas.

Zdravlje: Podložnost povredama.

Ribe 

Posao: U vreme mladog Meseca blizu Marsa u Škorpiji, 13. novembra, izbegavajte sklapanje dogovora, putovanja i potpisivanje ugovora. S druge strane, trigon između vašeg vladaoca Neptuna i Sunca, tokom ovog perioda, povoljno utiče na vaše finansije, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom, pedagoškim radom. U drugoj polovini sedmice, prihvatite savet jednog Jarca ili Bika.

Ljubav: Pozicija Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, u prvoj polovini nedelje, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Sredinom sedmice, neko ko živi u drugoj sredini, želi da uspostavi kontakt s vama. Konjunkcija Meseca i Plutona, 17. novembra, donosi vam susret sa Škorpijom.

Zdravlje: Pazite se za volanom.

Komentari (0)
Loading