Dnevni horoskop za nedelju, 12. novembar: Vagi stižu dobre informacije do kraja dana, Ovnovi da se čuvaju duplih standarda, a šta je sa Škorpijama?

Vesti 11.11.2023 19:30 0

Vaša najnovija astro prognoza...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Danas je dobro da razmislite o svojim emocijama i o ljudima koji su vam bliski i dragi. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijateljima i o onima kojima ste okruženi već godinu dana. Problemi sa spavanjem.

 

Bik

Danas je najbolje da se okrenete sebi i da razmislite o novcu koji zarađujete,  koliko ga imate i da li imate dovoljno. Imaćete zanimljiv susret sa osobom u znaku Ovna koja vam može biti veoma zanimljiva poslovna podrška.

 

Blizanci

Najvažnije je da shvatite koji je vaš odnos sa partnerom odnosno kakve su vaše namere. Partner je već neko vreme veoma negativno raspoložen zbog odnosa koji imate. Nemojte se iznenaditi ako vas optuži za neke stvari iz prošlosti. 

 

Rak 

Nemojte se iznenaditi ako se drugi članovi porodice mešaju u vaš poslovni život. Danas to može biti veoma iritantno posebno u vezi posla kojim se bavite. Morate da postavite svoje granice. 

 

Lav

Prihvatite sve oko sebe lakoćom. Nemojte donositi naglo i iznenada zaključke o drugima i posmatrajte stvari iz nekog drugog ugla. Najlakše je osuditi a najteže razumeti. Problemi sa spavanjem. 

 

Devica 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam stvara teret i veliku obavezu u vezi posla i poslovnih planova. Probajte da se koncentrišete na ono što je do vas, jer ništa ne može uvek da bude savršeno. 

 

Vaga

Čuvajte se duplih standarda što se tiče porodičnih odnosa posebno kada su u pitanju teme novca i zarade. Do kraja dana povoljne informacije od osobe u znaku Ovna koja vam je poslovno veoma važna. Zdravlje je odlično. 

 

Škorpija

Do kraja dana bićete pod naletom dobre energije i motivacije da uradite mnogo toga što niste uspeli pre. Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju ljubavni odnosi i partnerova promenljiva energija. Zdravlje je stabilno. 

 

Strelac 

Nemojte upadati u emotivnu napetost jer sve se može na kraju rešiti mirnim putem. Koliko god vam neke stvari sada izgledaju problematično već u sledećem trenutku mogu se rešiti totalno novim aspektima rešavanja. Bitno je samo biti u skladu sa sobom. 

 

Jarac

Nemojte dozvoliti da se drugi bave vašim potrebama ili vašim emocijama, to je potpuno nedopustivo. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog njihovih problema. Bitno je samo da imate sklad sa sobom. 

 

Vodolija

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu koji se stabilizuje. Nemojte se uzrujavati zbog onoga što je bilo ili što će biti. Shvatite da svako ima pravo da misli šta hoće i koliko hoće. Nije sve do vas. 

 

Ribe 

Možete daleko dogurati samo akl budete spremni da se posvetite svemu onome što ste previše zapostavili zbog svojih strahova. Nemojte dozvoliti da se partner meša u vaše lične odluke. Najvažnije je da se okrenete sebi.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading