SUTRA ĆE UNIVERZUM USLIŠITI NAŠE ŽELJE Stiže nam 11.11., evo šta trebate uraditi za sreću

Slobodanka Ćorić Vesti 10.11.2023 10:50 0

U numerologiji, 11 je glavni broj, povezan sa višim carstvima, božanskim i duhovnim buđenjima

SUTRA ĆE UNIVERZUM USLIŠITI NAŠE ŽELJE Stiže nam 11.11., evo šta trebate uraditi za sreću

Shutterstock

11. novembar je vibraciono jak dan, ovo je dan kada primamo duboke duhovne poruke, imamo mogućnost duhovnog buđenja i razumevanja svrhe naše duše. Ovaj dan ima numerički kod 1111, koji je broj moći u astrologiji, a takođe i anđeoski broj. Ako postoji nešto što želite da manifestujete, ovo je dan da odredite svoje namere! 11. novembar je izuzetno moćan dan za otvaranje srca i jačanje energije srčane čakre. Ovo je takođe moćan dan za molitvu, ritualni rad, ali i za akciju.

„Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte u smislu energije, frekvencije i vibracije. - Nikola Tesla Novembar/novembar je uvek poseban mesec jer sadrži vibraciju broja 11. Broj 11 u numerologiji ima skoro isto značenje kao jedan, ali sa udvostručenom i povećanom snagom.

U numerologiji, 11 je glavni broj, povezan sa višim carstvima, božanskim i duhovnim buđenjima. To predstavlja potpuno usklađivanje sa vašim istinskim i najvišim ja. Broj 11 je takođe naš podsetnik da, iako izgledamo kao odvojeni pojedinci, zapravo smo svi povezani i deo veće celine. To se vidi u dva puta ponovljenom broju 1 i činjenici da kada se saberu cifre, 11 nam daje 2, što je viša oktava – božanska moć veze.

Svi mi zajedno smo Univerzum koji se izražavamo kao ljudi i iako svi imamo svoje puteve, takođe smo povezani i na ovom putovanju zajedno. Broj 11 je povezan sa višim domenima. Čak i sam broj 11 izgleda kao dva stuba ili dva portala između ovog i onoga sveta. Broj 11 označava novi početak, otvaranje ka novom znanju i inicijaciji. Mnogi duhovni vođe i iscelitelji zagovaraju da upravo skup brojeva sa 11 predstavlja poruku iz Univerzuma koja nas podseća na našu iskonsku povezanost i usklađenost sa Zemljom i sa pravim putem naše Duše.

Ova numerološka sekvenca nas podseća na sinhronicitet između unutrašnje svesti i spoljašnjeg sveta. Tokom novembra/novembra možemo koristiti višu vibraciju i lakše pristupiti božanskim carstvima. Više napretka možemo pronaći kroz meditaciju, provođenje vremena u prirodi, vođenje dnevnika i fokusiranje na zahvalnost. 11. novembar je moćno vreme da promenite svoj život, postavite namere ili kopate dublje da otkrijete istinu. Na ovaj dan su moguća nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvetljenja. Otvorite svoje srce i pozdravite vibracije novih početaka.
 

Broj 1111 često ukazuje na božansku pomoć i podseća nas da imamo snage da postignemo ono što želimo. Predstavljajući stvaranje, vođstvo i manifestaciju, to je dinamički niz brojeva velikog potencijala. 1111 povećava našu sposobnost da stvaramo i ostavimo trag na tapiseriji koja je život. To takođe ukazuje da smo u potpunoj harmoniji i usklađenosti sa celokupnom prirodom. Iz ovog stanja usklađenosti postaje nam lakše da se osećamo utemeljeno i povezano sa našim životom ovde na Zemlji, ali i sa mudrošću viših sfera.

Sam 11. novembar ima veliki potencijal u svetu sinhroniciteta, pa ako želite da vam se nešto ostvari u životu, pokušajte da to i ostvarite baš tog dana. Ubrzajte sve što treba da uradite da bi se stvari same od sebe rešile i ostvarile. Dve 11 generalno nose veliki potencijal za okretanje ka unutra, rad na duhovnom i mentalnom rastu i duhovno i mentalno čišćenje.

Ovog dana ćete moći mnogo efikasnije da razumete uzroke svojih problema i pronađete rešenja. Izražena je intuicija i dobar je dan za rad na važnim projektima. Na ovaj dan imate priliku da kreirate sjajnu viziju svoje budućnosti. Zato smislite cilj koji u potpunosti izražava ono što želite da stvorite u životu! 11. novembar je takođe izuzetno moćan dan za otvaranje srca i jačanje energije vašeg srčanog polja.

Ako se osećate blokirano kada su u pitanju stvari srca ili ako se borite da se povežete sa željom svog srca, postavite nameru i zamolite svoje anđele i vodiče da vam pomognu da oslobodite sve blokade koje više nisu potrebne. Tokom dana pokušajte da svesno držite svoje srce otvorenim i u vibraciji ljubavi, razumevanja, praštanja i saosećanja, posebno prema sebi!

Ovo je takođe moćan dan za molitvu, ritualni rad, ali i za akciju. Razmislite o nečemu što želite da kreirate i privučete u svoj život. Ne postoji ispravno ili pogrešno kada je u pitanju vaša namera, samo pokušajte da je izrazite na pozitivan način.
 

Komentari (0)
Loading