Svetla, kamera, akcija: Ova 3 znaka zodijaka su rođene zvezde, Holivud im nije ravan!

Vesti 19.10.2023 18:18 0

Predodređena im je slava...

Tejlor Svift

Shutterstock

Možete vežbati i truditi se ali ako nemate talenta za javni nastup i ako se ne osećate prijatno pred kamerama, onda svi pokušaji padaju u vodu. Neki ljudi su jednostavno rođeni za scenu, dok drugi i ne baš. I to je u redu. Astrološki gledano, možemo primetiti nekoliko znakova koji jednostavno imaju taj takozvani ,,star potential", iliti urođeni talenat za javni nastup.

žena

Shutterstock

 

 

Ova 3 znaka su rođene zvezde:

Lav

Prvi na listi su, na ničije iznenađenje, Lavovi. Rođeni u ovom znaku često već od detinjstva znaju da su rođeni pod srećnom zvezdom i osećaju da se svet okreće oko njih. Lavovi su obično ekstrovertni, traže eksternu validaciju i obožavaju grandiozne znake pažnje. Odlično se snalaze u zabavnoj industriji i medijima, te nije retkost primetiti Lavove koji se ističu u glumačikim, pevačkim, komičarskim, plesnim i novinarskim ulogama.

Dua Lipa

EPA

 

 

Neki od najpoznatijih Lavova su: Dua Lipa, Kajli Džener i Šon Mendes.

Strelac

Strelčevi su gotovo identični Lavovima ako sagledavamo njihov vatreni temperament. Ono što ih razlikuje od Lavova, do duše, jeste nesalomivi optimizam, strast prema avanturama i ljubav prema filozofiji. I jedni i drugi znaci su omiljeni u društvu i cenjeni zbog svojih talenata. Raklo bi se ipak, da Strelčevi zavređuju više pažnje, i u pogledu nastupa, i u pogledu zauzimanja centra pažnje u bliskoj grupi prijatelja, zbog svoje opuštenosti i harizme. Strelčevi vole javne nastupe jer im omogućavaju da ispolje svoju vatrenu energiju. U potpunosti se prepuštaju i daju sve od sebe.

Tejlor Svift

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

 

 

Poznati Strelčevi koje volite: Tejlor Svift, Bred Pit i Britni Spirs.

Vaga

Lepe i graciozne, Vage se savršeno snalaze na polju umetnosti i javnog nastupa. Iako obično nisu eksplozivne, niti previše energične, one plene svojom nežnošću. Vage znaju kako da očaraju gledaoca svojom pojavom, rečima i neodoljivim šarmom. Publika često ističe kako voli da sluša glas Vage, zbog njene mekoće, a tako i čvrstine i jasnog stava. Ovo Vage čini izuzetnim javnim govornicima, ali i pevačima i poetama.

Vil Smit

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

Među poznatim Vagama nalaze se: Vil Smit, Kim Kardašijan i Bruno Mars. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading