Ne nadajte se dobrom: Za ova tri znaka novembar će biti pravi pakao

Slobodanka Ćorić Vesti 19.10.2023 09:01 0

Astrolozi tvrde da će u svakodnevnom životu i komunikaciji sa svim bližnjima biti problema, ali da će ovih horoskopskim znakovima ipak najteže pasti

žena

Shutterstock

Novembar će za njih biti veoma težak i izazovan. Astrolozi tvrde da će u svakodnevnom životu i komunikaciji sa svim bližnjima biti problema, ali da će ovih horoskopskim znakovima ipak najteže pasti. Ova tri horoskopska znaka će doživeti pravi haos.

Škorpije

Preporučuje im se da slušaju intuiciju i da se potrude da ne reaguju burno. Izazovan period im sledi, i sve će im biti na ispitu. Savetuje im se poseban oprez jer postoji mogućnost da će napraviti životnu grešku. Ponekad i vaša intuicija može da pogreši.

Rak

Rakovima se savetuje oprez u ljubavnim i porodičnim odnosima. Svaka  malo grublja reč može da izazove lavinu ludila i svađa. Vi niste neko ko tek tako ulazi u sukob, ali ovog meseca bićete prozvani. Ako ne možete da podnesete pritisak, a biće jak, nemojte sve zadržavati u sebi. Pustite glas pa nek bude kako bude. Vaše zdravlje i psiha su na prvom mestu i nemaju cenu!

Bik 

Bikovi imaju osećaj kao da nose tonu na svojim leđima. I jeste tako! Vi ste jaki i možete puno da izdržite, ali i vama je potreban odmor. Izdržite smireno i jako do kraja meseca, a do tada  će biti promena u poslu, u porodici i ljubavnim odnosima. Zaista vam se drma kavez, ali od 25-og sve se popravlja. Budite istrajni i mudri kao što i jeste.

Komentari (0)
Loading