Kraj oktobra im donosi neočekivanu sreću: Tri znaka čeka totalni životni preokret, ispuniće im se sve što požele

Jelena Vukelić Vesti 16.10.2023 20:56 0

U ovom periodu oni će imati najveće šanse da ostvare sve što su zamislili

sreća

Shutterstock

Da li ste među ovim srećnicima?

Devica 

Za Device je ovo period promena, pa će se menjati i vaš pogled na svet. Možda ćete osetiti potrebu da promenite sve, od mesta stanovanja, garderobe, preko posla i partnera. Bićete fokusirani na sebe i svaku promenu koja dolazi, vi ćete prigrliti i pretvoriti u blago. Pozitivne stvari možete da očekujete kako na finansijskom, tako i na ljubavnom planu.

Strelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka kraj oktobra je povoljan period vezan za posao i finansije. Konačno, dobiće priliku da pokažu i maksimalno iskoriste svoj potencijal, čime će poboljšati njihov kućni budžet, a njima će se radovati. Moguća povišica ili projekat o kakvom su samo mogli da maštaju prethodnih godina. Situacija u ljubavi će biti mirna i stabilna. 

Ribe

Iako se ljudima rođenim u ovom znaku sve, manje-više, vrti oko posla i finansija, u čemu su uspešni, sada je došlo njihovo vreme za ljubav. Naime, samci bi do kraja zime mogli da upoznaju svoju srodnu dušu, pa je važno da malo više pažnje posvete ljudima koji ulaze u njihov život. Što se materijalnih stvari tiče, Ribe se raduju ostvarenju dugoročnih planova, bilo da se radi o kupovini nečega o čemu su dugo sanjali ili investicijama koje će se pokazati veoma dobrim.

Komentari (0)
Loading