Pomračenje Sunca svim znakovima menja život: Neki će dobiti neočekivane pare, drugi će sresti ljubav svog života, a srećnici će naći bolji posao

Vesti 15.10.2023 13:28 0

Juče se dogodilo pomračenje Sunca u Vagi, a prema astrolozima ono značajno utiče na sve horoskopske znakove.

horoskop

Shutterstock

Ovan

Spremite se da uđete u novu vezu i koja će biti puna ljubavi i zadovoljstva i može biti za ceo život. I drugi vaši odnosi će biti harmonični. Iako se uvek oslanjate na sopstvene sposobnosti, sada ćete očekivati podršku partnera i prijatelja. Ako ste u vezi, poželećete da načinite korak napred – veridbu, venčanje ili zajednički život. Ako sada raskinete, ne brinite, očekuje vas lepša veza. I na poslovnom planu ćete imati uspeha.

Bik

Novi počeci vam predstoje u raznim oblastima. Najzad ćete ostvariti nešto što odavno planirate – upisaćete neku rekreaciju sport, više ćete se družiti sa prijateljima koje ste zapostavili, bićete ljubazniji prema kolegama. Ovaj period je dobra prilika da započnete novi plan kada je reč o zdravom načinu ishrane i fizičkoj aktivnosti.

Blizanci

Očekuje vas vatromet strasti, mnogo flerta, upoznavanje prave ljubavi ukoliko ste slobodni. Često ćete se viđati sa prijateljima, pa se potrudite da budu oni koji vas inspirišu. Ako imate decu (ili ih želite), očekuju vas lepe vesti.

novac

Shutterstock

 

Rak

Promene će se desiti u okviru doma i porodice. Možete se preseliti, sređivati kuću, kupovati novi nameštaj, krečiti ili više vremena provoditi sa porodicom u udobnom domu. Ipak, vaša pažnja može da se usmeri i na neke porodične probleme koje ćete morati da rešavate kao treća strana.

Lav

Sticaćete nova znanja i veštine. Možda ćete naći novi hobi. Imaćete potrebu za pisanjem i govorom. Uspostavljaćete nove kontakte sa ljudima koji imaju ista interesovanja. Sada ćete najzad otputovati nekud gde odavno planirate.

Devica

Pojaviće se mogućnost da zaradite više novca – dobićete povišicu plate, naći dodatni posao ili potpuno novi. Tako ćete obezbediti sebi više onoga što će vam stvoriti osećaj udobnosti i spokoja.  Ukoliko sada ostanete bez posla, shvatite to kao priliku da nađete bolji.

Vaga

U narednom periodu ćete se više družiti i flertovati. To će vam biti prioritet. I dalje ćete imati želju da uđete u vezu koja će vas ispuniti u svakom smislu, a sada vam se može ukazati takva prilika, samo dobro otvorite oči. Budite jasni kada izražavate svoje mišljenje, želje i osećanja.

ljubav

Shutterstock

 

Škorpija

Više vremena ćete provoditi u kući i početi da pravite promene u navikama ili ponašanju. Razmišljaćete o načinima na koje možete da prevaziđete svoje unutrašnje borbe bolje se povežete sa ljudima koji su vam dragi.

Strelac

U narednom periodu ćete se najviše pažnje posvetiti novim počecima sa prijateljima i raznim grupama koje imaju ista interesovanja kao vi. Želite kraj sebe ljude koji su podjednako radoznali i puni energije i takve odnose ćete negovati. Mogli biste da ostvarite nešto što mnogo želite neko vreme ili da upoznate srodnu dušu.

Jarac

Očekuje vas promena u profesionalnom životu. Možete dobiti odličnu priliku za napredovanje, ili neku nagradu u vidu novca, ili ponudu za novi posao. Ovo je dobar period da udružite snagt sa kolegama radi ostvarenja poslovnog cilja.

zaljubljeni par

Shutterstock

 

Vodolija

Promenićete sistem verovanja. Povezivaćete se sa ljudima koji imaju iste ideale. Možete otputovati u neku daleku zemlju ili se čak preseliti u inostranstvo. Neki mogu završavati fakultet ili se usavršavati na neki drugi način, uglavnom, učićete nešto novo.

Ribe

Bićete u prilici da steknete nešto novo kada je reč o imovini. Možda ćete kupiti kola, stan, otvoriti firmu sa partnerom ili započeti zajednički život i u tom smislu se udružiti. Možete dobiti vesti o nekoj zaostaloj isplati duga, stipendiji ili nasledstvu.

Komentari (0)
Loading