Zvezde nam spremaju haos: Pomračenje Sunca i mlad Mesec u Vagi 14. oktobra donose sudbinski udar

Slobodanka Ćorić Vesti 13.10.2023 13:40 0

Pomračenje Sunca u Vagi (14. oktobar 19:59 minuta) je već samo po sebi dovoljan događaj koji donosi sudbinske preokrete, a kada se sutra spoji sa mladim Mesecom u istom znaku...

Sunce

Shutterstock

Do kraja meseca očekuje nas koridor pomračenja koji će trajati u intervalu od 14. do 28. oktobra, jer treba da se spremimo za prstenasto pomračenja Sunca u Vagi, ali i mlad Mesec u istom znaku. Osim toga, 28. oktobra očekuje nas delimično pomračenje Meseca u Biku, a ovi astrološki događaji biće sudbinski za većinu horoskopskih znakova.

Pomračenje Sunca u Vagi (14. oktobar 19:59 minuta) je već samo po sebi dovoljan događaj koji donosi sudbinske preokrete, a kada se sutra spoji sa mladim Mesecom u istom znaku, onda možemo da kažemo da se bliži kraj i početak jednog životnog ciklusa.

Kako će pomračenje Sunca u Vagi uticati na svaki horoskopski znak?

Ovan

U vašem unutrašnjem krugu postoji primetna neusklađenost. Možda ste okruženi ljudima koji nisu iskreni? Vaše okruženje ocrtava vašu dušu. Sada je vreme za introspekciju. Procenite kakvu energiju emitujete i prekinite odnose koji vam ne donose ništa dobro.

Bik

Nešto nije u redu sa načinom na koji pristupate životu. Kao da znate pravi put, ali namerno birate onaj drugi. Vreme je da uskladite svoje ponašanje sa vašom mudrošću. Krenite pravim putem. To je sve za vaše dobro.

Blizanci

Ponavljate iste postupke očekujući različite ishode. Neophodno je da se oslobodite ovog ciklusa i da napokon shvatite šta ne funkcioniše. Pustite nedostižan san ili toksično poznanstvno. Univerzum vas poziva da evoluirate.

Rak

Vaša ljubav prema udobnosti doma je razumljiva, ali kosmos ima veće planove za vas. Oni vas guraju ka napretku u karijeri, čak i ako niste ljubitelj pažnje. Ovo može biti ulaznica za sledeću fazu vašeg života iz snova.

Lav

Vreme je da se mentalno ponovo pokrenete. Iako su možda zastarele ideje i planove funkcionisali do sada, sada je vreme da odbacite te zastarele mantre. Zađite duboko u sebe i izbacite negativnu energiju koja se odomaćila kod vas.

Devica

Poštovanje je veoma moćno, ali šta ono zaista znači za vas. Vreme je da proverite da li je vaša politika poštovanja možda pogrešno procenila šta je ispravno. Samo ako se neko ponaša kako vam odgovara, ne znači da nešto nije u redu sa njima.

Vaga

U poslednje vreme se sve vrti oko vas. Imate još najmanje godinu dana energije koja oslobađa dušu i koja vas podstiče na promene uz korena izazivajući nekadašnje nepokolebljive istine. Nekada ste bili stručnjak, ali vas univerzum tera da sada to i dokažete.

Škorpija

Možda ćete osetiti neobjašnjivu nelagodnost. Suptilne senzacije, bolovi bez uzroka i čula koja su nasumična mogu biti veoma čudna za vas. Ovo pomračenje Sunca nudi jasnoću instinktima i intuiciji. Dajte sebi uvid u vaš unutrašnji svet.

Strelac

Vreme je da prekinete sa ludim žurkama na kratko. Trezvenost će doneti jasniju perspektivu u skladu s onim što se događa. Prihvatite ideju da ste krenuli u dobrom pravcu. To bi vam moglo pomoći da steknete jasniji pogled na svoj put isceljenja.

Jarac

Koliko god primamljivo zvučalo da se zakopate u svoju karijeru, nemojte previše zanemariti lepotu kućnog života. Porodična dinamika može biti komplikovana, ali vaše novo ja će biti sposobno da upravlja ljubaznošću i saosećanjem.

Vodolija

Posvetite se znanjima koja imate duboko u sebi. Fakultet vas je možda obrazovao na jednom području, ali znanje koje su vam preneli vaši roditelji su takođe veoma korisne. Vratite se na dosadne pridike i savete koje su vas nekad iritirale. Istražite njihovu mudrost.

Ribe

Raskid nikada nije lak. Razlike u životnim vrednostima ne moraju nužno biti i zanemarene. Čak i ako se ne slažete sa nečijim pristupom životu, poštovanje bi trebalo da prevaziđe različito gledanje na svet. Otvorite svoj um.

 

 

Komentari (0)
Loading