Sukobi, drame, neobuzdane strasti: Oktobar će promeniti sve, obratite pažnju na ova 3 datuma!

Vesti 11.10.2023 20:30 0

Ovi datumi će biti ključni...

Svađa

Shutterstock

Oktobar je period prelomnih trenutaka i na globalnmom i na ličnom planu. Prema prognozama astrologa, tri ključna datuma će obeležiti ne samo ovaj mesec već i kompletnu jesen, a bogami i dobar deo zime. 

Već je sada jasno da se na globalnom planu zaoštravaju odnosi koji će dodatno postati komplikovani nakon ulaska Marsa u znak Škorpije. Ratnički nastrojeni Mars ovde se oseća svoj na svome, pa će se sukobi dodatno zaoštriti usled rasplamsavanja strasti. Kako je Škorpija simbol i muslimanskog sveta može se očekivati dodatni borbeni pokliči na svim meridijanima gde žive ovi narodi, piše Srećna Republika. 

12. oktobar - Mars ulazi u Škorpiju

Mars se odlično oseća u tajanstvenim i misteriozniom Škorpijama čiji je suvladar uz Plutona. Dolazi vreme zaoštaravanja borbi na svim frontovima, ali i aktiviranje svih vrsta tajni, tajnih društava i zakulisnih radnji. Žeđ za moći biće izuzetno naglašena, mnogi će biti tankih živaca i kratkog fitilja što će rezultirati sukobima. U zavisnosti koje polje aktivira Mars u Škorpiji mnogi će osećati povećanje snage, ekstremnu želju za ostvarivanje sopstvenih ciljeva bez obzira na posledice. Sledi period ubrzanja, raščišćavanje ili podvlačenje crte u mnogim situacijama i odnosima. Ovo je i period buđenja strasti pa će mnogi parovi atmosferu u spavaćoj sobi dovesti do usijanja. 

Sunce

Shutterstock

 

 

14. oktobar - Pomračenje Sunca u Vagi

Astrološki gledano svako pomračenje je važno zato šte označava kraj jednog i početak novog perioda. Prstenasto pomračenje Sunca u Vagi, čija vladarka Venera je u padu u Devici, donosi nove probleme na globalnom planu. To praktično znači da će svaki pokušaj diplomatije, svaki plan ili dogovor koji se pokreće u ovom periodu biti teško realizovan. Sve će biti začinjeno preprekama, odlaganjem, čekanjem i na kraju krahom svakog pokušaja da se uspostavi kakav takav mir što među ljudima ili unustrašnji balans. 
Ovo pomračenje ukazuje na ogromnu potrebu za promenama, ali i na probleme sa finasijama ali i u emotivnim odnosima. Na ličnom planu očekuje česte svađe i mirenje u krevetu ali to neće doneti istinsko zadovoljstvo ni jednoj, ni drugoj strani. 

23. oktobar - Sunce u Škorpiji 

Dramatičan period se nastavlja i dodatno pojačava ulaskom Sunca u znak Škorpije 23. oktobra. Emocije će biti prenaglašene, sukobi radikalizovani jer kod Škorpije nema ništa mlako, samo vrelo da vrelije ne može biti. Sve će biti dramatično, sve je pitanje života i smrti kako na rečima, tako i na delu. Biće to teška bitka da se po svaku cenu dobije ono šta se želi bez razmišljanja o posledicama i o tome šta će biti sutra. Ovaj period nateraće nas da kopamo sve dublje i dublje po sopstvenoj duši, da se suočimo sa najskrivenijim strahovima i iznesmo ih na svetlost dana kako bismo ih zauvek pobedili. Ovo je ujedno i period transformacije za koju je potrebna unutrašnja snaga ali posle koje nikad više ništa neće biti isto.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading