Simbol nove ljubavi: Danas je magičan datum – ispunjavaju se najveće želje

Slobodanka Ćorić Vesti 10.10.2023 13:32 0

Spremni ste da "očistite" put svoje sudbine od negativnosti, mračnih uspomena iz prošlosti i loše energije

horoskop

Shutterstock

Sekvenca 10/10 definitivno donosi radost na mnogim poljima, predstavlja celinu i ukazuje na napredak na profesionalnom, romantičnom i duhovnom nivou. Ovaj niz brojeva nas podseća na lepotu davanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak za stvaranje dobre karme, piše Lovesensa.

Veruje se da niz brojeva 10/10 predstavlja anđeoski niz koji pruža određene smernice na životnom putu. Pojava ovih brojeva nagoveštava velike promene u životu. Ove promene se uglavnom odnose na to da postanete osoba kakva ste oduvek želeli da budete.

Spremni ste da "očistite" put svoje sudbine od negativnosti, mračnih uspomena iz prošlosti i loše energije. Sada imate snage i samopouzdanja da istražite sve skrivene kutke svoje duše. Kada bolje upoznate sebe, bićete spremniji da se suočite sa mnogim izazovima.

Veruje se da niz brojeva 10/10 donosi i lepe prilike kada je u pitanju romantični život. Slobodna srca izlaze iz svoje zone komfora i upoznaju zanimljive ljude. Ako ste u vezi, želećete da istražite nove granice erotske energije i produbite svoj odnos sa partnerom.

horoskop

Shutterstock

 

Serija 1010 definitivno donosi radost u mnogim oblastima, posebno u poslovanju. Danas imate priliku da pokažete koliko vredite u svojoj profesiji i naplatite svoj trud mnogo više nego što ste očekivali.

U numerologiji se sabira niz brojeva 10-10 i dobijanje broja 20 privlači dobro zdravlje i harmoničan život. Ovaj niz brojeva je posebno povoljan u numerologiji jer predstavlja celinu i ukazuje na napredak na profesionalnom, romantičnom i duhovnom nivou. Moguće je da ćete u danima koji okružuju vladavinu magične sekvence 10/10 očekivati porodičnu proslavu kao što je venčanje ili rođenje deteta.

Broj 20 (10 + 10) u numerologiji je simbol nove ljubavi. Postoji šansa da je neko iz vašeg okruženja već dugo zaljubljen u vas, ali vešto skriva svoja osećanja. Napravite prvi korak i ne plašite se odbijanja. Univerzum je na tvojoj strani! Univerzum nam neprestano šalje dobre vibracije. Čišćenjem energetskog prostora dokazaćete da ih u potpunosti zaslužujete.

Ovaj niz brojeva nas podseća na lepotu davanja i pomaganja drugima. Sada je trenutak za stvaranje dobre karme. Pomozite nekome u nevolji, podelite sa nekim svoju sreću i blagostanje i uvek budite spremni da prihvatite nove ljude otvorenog srca i pomognete im da zaleče rane duše. Krug dobrih dela je neraskidiva sila koja može doneti divne stvari u budućnosti.


 

 

Komentari (0)
Loading