Dnevni horoskop za nedelju, 8. oktobar: Pred Strelcom važne odluke, Blizanac da vodi računa o porodici, a šta je sa Ribama?

Vesti 07.10.2023 19:30 0

Otkrijte kako će vam zvezde biti naklonjene danas...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ste posebno inspirisani da razgovarate sa ljudima oko vas. Bićete veoma nervozni zbog partnerove odluke sa kojom se uopšte ne slažete. Ipak je vaš mir najvažniji, potrudite se da ga imate. 

 

Bik 

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi iako će članovi porodice pokušavati da vas nerviraju zbog nekih svojih razloga. Nemojte dozvoliti da vas sve to izvede iz takta jer ipak je ovo vaš slobodan dan. 

 

Blizanci

Danas imate potrebu da udovoljavate drugima posebno kada su u pitanju porodica i porodični odnosi. Nemojte previše navikavati druge na tu vašu osobinu jer mlađi članovi porodice to mogu koristiti. 

 

Rak 

Do kraja dana imaćete veoma bitna razgovore sa članovima porodice posebno kada su u pitanju deca. Nemojte previše dozvoljavati da vas drugi koriste, odnosno da koriste vašu dobrotu i empatiju. Zdravlje je odlično.

 

Lav 

Ovo je veoma specifičan dan jer ćete moći da kažete sve ono što mislite kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Ljubavna situacija je već neko vreme na prekretnici zahvaljujući partnerovoj neodlučnosti. 

 

Devica 

Uticaj punog Meseca se i dalje oseća i utiče negativno na vaše raspoloženje. Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem jer je to ono što vam je najpotrebnije u narednih desetak dana. 

 

Vaga 

Mesec aktivira vaše polje komunikacije. Koliko god da ste željni odmora i opuštanja,  danas ćete ipak morati da završavate neke stvari telefonom naročito sa osobom rođenom u znaku Lava. 

 

Škorpija

Ovo je veoma poseban dan jer ćete imati jako lepe trenutke kada su u pitanju odnosa sa prijateljima i opuštanje u prirodi. Gledajte da to maksimalno iskoristite i da se potpuno resetujete u odnosu na prošlu nedelju. 

 

Strelac 

Situacija u krugu porodice vas obavezuje da donesete neke jako važne odluke iako to ne želite u ovom trenutku. Čuvajte se naglih i iznenadnih odluka jer je moguće da u sledećem trenutku zbog toga zažalite. 

 

Jarac 

Početak dana je pod jako velikim uticajem drugih ljudi a vama je potrebno da se maksimalno odmorite. Čuvajte sebe i svoju unutrašnjost bez ikakvih opterećenja i uticaja sa strane. 

 

Vodolija 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više nego što ste spremni da date ali to ipak je vaša zadnja odluka. Nemojte previše da odugovlačite ljubavni sukob već ga rešite do kraja dana. 

 

Ribe 

Pod uticajem Saturna već neko vreme ste veoma nervozni i napeti ali tokom današnjeg dana je moguće da ćete imati mnogo više da kažete svojim članovima porodice nego pre. Ljubavna situacija je stabilna. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading