Dnevni horoskop za petak, 6. oktobar: Vodoliju očekuje bura u ljubavi, Vagu će brinuti porodični problem, a ko će dobiti novac?

Vesti 05.10.2023 19:10 0

Pročitajte šta vas sutra očekuje...

horoskop

Shutterstock

Ovan

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije u vezi poslovne situacije sa inostranstvom. Glavobolja. 

Bik 

Tokom dana najbolje je da se posvetite sebi i svojim planovima i željama. Odavno sebi niste dali prostora da se pozabavite sobom i svojim emocijama posebno kada je u pitanju ljubavni odnos. 

Blizanci

Do kraja nedelje bićete veoma aktivni poslovno ali nećete biti zadovoljni svojim planovima kako se ostvaruju. Posmatrajte malo više druge oko sebe i pokušajte da se prilagodite. Zdravlje je odlično. 

Rak

Venera vam aktivira vaše polje poslovne situacije u kojoj ne možete mnogo toga da menjate. Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju odnosi sa prijateljima posebno prijatelji preko poslovne strane. 

Lav 

Do kraja dana pokušajte da se posvetiti sebi i svojim aspektima zdravlja jer je ovo veoma nezgodan period što se tiče vašeg imuniteta. U narednih nekoliko dana od vas se zahteva da budete racionalniji kada su u pitanju odnosi u kući i u vezi novca. 

Devica 

Planeta Merkur negativno aspektuje vaše polje komunikacije pa bi bilo dobro da povedete računa o tome kako komunicirate sa ljudima oko vas. Ovo najviše se odnosi na vaš odnos sa partnerom posebno u vezi putovanja koja vam slede. 

Vaga 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom sukoba koji je neminovan kada su u pitanju porodični odnosi.  Čuvajte se da vas članovi porodice ne opterete svojim problemima naročito što vi nemate veze sa svim tim. 

Škorpija

Petak je idealan dan da se preokrene u stvari u vašu korist posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Osoba u znaku Vodolije vam nije naklonjena ali ćete uspeti da sve dobije drugačiji tok jer ste posebno raspoloženi za komunikaciju. 

Strelac 

Vaša poslovna situacija je stabilna zahvaljujući ljudima koji se trude da vam budu dobri saradnici. To vas mnogo raduje. Što se tiče odnosa sa partnerom do kraja dana očekuju vas lepe vesti u vezi predstojećeg godišnjeg odmora.

Jarac 

Partnerski odnos je veoma problematičan zbog toga što vaš partner ima previše posla. To sve negativno utiče na vaše raspoloženje. Probajte da ga razumete. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Vaše emocije su veoma burne i dramatične narednih nekoliko dana zbog negativnog uticaja Marsa u znaku Lava. Probajte da stišate sve ono što nas nervira posebno kada su u pitanju vaši odnosi unutar kuće. Glavobolja.

Ribe 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se određene stvari odvijati. Nemojte dozvoliti članovima porodice da vrše pritisak na vas kada su u pitanju vaši ljubavni odnosi jer najbolje je da sami donesete određene odluke. 

Komentari (0)
Loading