Muškarci u ova 4 znaka su hladni kao špricer: U početku deluju milo i drago, a onda na površinu ispliva prava istina

Jelena Vukelić Vesti 26.09.2023 15:39 0

Pre nego što počnete da maštate o zajedničkoj romantićnoj budućnosti, proverite da li je vaš novi potencijalni partner muškarac ledenog srca

Muškarci u ova 4 znaka su hladni kao špricer: U početku deluju milo i drago, a onda na površinu ispliva prava istina

EPA

Zvezde znaju mnogo toga o nama pa i ono što bismo možda radije sakrili. Tako prema datumu rođenja mogu otkriti kakvi smo u ljubavnim odnosima, neki znakovi savršeno funkcionišu u drugim vezama i traže stabilnost, drugi su sretniji solo ili u kratkoročnim avanturama.

Astrolozi tvrde kako su neki znakovi emotivniji i više orijentisani na porodicu, a opet ima i onih koji vrlo teško izražavaju svoja osećanja. Doduše, ako je verovati zvezdama, u 4 se znaka najčešće rađaju frajeri koji su u međuljudskim odnosima prilično hladni. Je li to zapravo njihov obrambeni mehanizam ili je reč o niskom samopouzdanju? Odgovor na to prepuštamo psiholozima.

Naravno, uvek postoje izuzeci. Astrologija navodi samo potencijal za svaki od znakova, drugim rečima, upozorava nas na veliku mogućnost da su ljudi s određenim osobinama pripadnici određenog znaka.

Kako god bilo, ako želite da zaštitite svoje srce od mogućih ožiljaka, trebalo bi da uzmete u obzir sve mogućnosti. Mnoge osobe koje su emocionalno hladne na prvu mogu delovati vrlo prijatno.  Zgodni novi kolega ili simpatični komšija koji vam je zapao za oko rođen je u jednom od ova 4 znaka? Budi na oprezu.

Vodolija

Vodolije imaju neverovatno dobro razvijene socijalne veštine. Zbog toga mogu bez problema da deluju  simpatično i pristupačno, ako tako žele. Ipak, ono čemu zaista teže je vlastiti mir, a kad osete kako je ta njihova potreba na bilo koji način 'ugrožena', upoznaćete njihovu manje lepu stranu - postaće hladni kao špricer. Ovaj vodeni znak važi za najhladniji znak Zodijaka, sklon je promenama raspoloženja, sebičnom ponašanju i nespreman je na kompromise. Istovremeno je vizionar, zanimljiv i ako tako želi, silno zabavan zbog čega deluje privlačno uprkos svojoj ledenoj strani.

Strelac

Strelac može da bude obziran i ima sjajan smisao za humor. Na prvu loptu činiće se kao odlično društvo, uvek spreman za pustolovinu. Ipak, vremenom će Strelac otkriti manje simpatične crte svog karaktera, a to su nestrpljivost i nedostatak takta. Muškarci rođeni u ovom znaku reći će što im je na umu bez obzira na tuđa osećanja, a na kraju krajeva pokazaće se da su uvek orijentisani ugla

Škorpija

Zanimljivo, ali u znaku Škorpije većinom se rađaju osobe koje imaju kvalitete da budu pravi prijatelji. Lojalni su, strastveni i sposobni za duboke emocije. Njihov je način smiren, a prilično lako izražavaju svoja osećanja, što sve zajedno deluje prilično super. Ipak, nakon nekog vremena, kad se Škorpija malo opusti, shvatićete da njihova sposobnost izražavanja emocija znači da će često izražavati i negativna osećanja i to neretko na prilično nasilan i grub način, zbog čega deluju hladnije od prosečne osobe.

Devica

Device ima tendenciju da budu drage i lojalne, pa na prvu loptu deluju kao osobe s kojima se sve lako može dogovoriti. Ipak, s vremenom će na površinu isplivati njihova gora strana, a to je da su strašno kritične prema svima oko sebe i sklone su da uvek izabreru ono što im se čini više praktično. Uz ovo, muškarci rođeni u znaku Device uvek će posao staviti na prvo mesto, zbog čega ćete misliti da su hladni.

 

Komentari (0)
Loading