Tvrdoglavi su i ne odustaju dok ne bude po njihovom: Tri znaka koja izlaze kao pobednici iz svađa

Olja Jelić Vesti 24.09.2023 08:25 0

Tvrdoglavi su i ne odustaju dok ne bude po njihovom

svađa

Shuterstock

Bilo da se svađamo sa supružnikom, najboljim prijateljem ili detetom, čini se da neki od nas nikada ne pobeđuju u svađi. Ponekad nas naša strast prema cilju jednostavno čini previše emotivnim, gurajući svu logiku i jasnoću pod tepih. Drugi put se samo suočavamo s nekim ko uvek dođe spreman i neće odustati dok ne istera svoje.

Kao i sve, ko pobeđuje, a ko gubi možda ima neke veze s našim horoskopskim znakom, pa evo pregleda na znakova koji će najverovatnije uvek uspeti da izdominiraju raspravom, čisto da biste znali kako da krenete pripremljeni u sledeću debatu.

1. Jarac, apsolutna dominacija

Niko nije miran, hladan i sabran tokom sukoba kao Jarac. Legendarna Doli Parton je čak pretvorila Jarčevu sposobnost da uvek bude na vrhu u meme. "Ja, nakon što sam pobedila u svađi", napisala je ona na svojoj fotografiji. Jedan od najboljih načina da pobedite u svađi jeste to da uđete u nju sa jasnim, logičnim mislima.

Da li je potrebno doktorirati u onome što pokušavate da dokažete? Naravno da ne, ali Jarčevi se ne plaše da idu korak dalje i istraže krajnje granice - i svoje i osobe s kojom sukobljavaju mišljenja.

Pod vladavinom discipline planete Saturn, naše "rogate kozice" znaju kako da iskoriste ograničenja u svoju korist, uvek pomerajući granice bez prekoračenja ograničenja. Kada se borite protiv legendarnog naučnika Jarca, pobrinite se da dođete s beleškama ili nećete imati šanse.

2. Škorpija, manipulacioni strateg

Poznavati Škorpiju znači primiti duboku ljubav, a ostati blisko upoznat sa Škorpijom znači osećati duboko zastrašivanje. Ali nije njihova zagonetna priroda ono zbog čega Škorpioni pobeđuju, već njihova sposobnost da uvek ostanu pod svojom kontrolom.

Ključ ubeđivanja je da se ne zanosite emocijama dok pokušavate da dokažete svoj stav. Iako je Škorpija vodeni znak, a osećanja su im veoma bitna, oni nisu voljni da spuste gard ni prema kome. Pod upravom planete ratnika Marsa, naši tajnoviti Škorpioni se bave strategijom. Neki bi ovo mogli nazvati manipulacijom, ali oni znaju kod koga to može da prođe.

3. Devica, analitična pre svega

Tanka je linija između toga da uvek pobeđujete u raspravi i da uvek morate biti u pravu, a Devica često ide vešto po toj liniji. Ipak, i pored toga, one zaslužuju mesto na ovoj listi i to isključivo zato što kad Device misle da su u pravu, obično i jesu u pravu.

Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, tehničkih veština i stalne fleksibilnosti, Device znaju kako da se nateraju da funkcionišu u svakoj situaciji. NJihova supermoć ide svojim tokom mimo njih.

Device uvek pokušavaju da reše problem, tako da nikada ne započinju svađu samo da bi se upustile u nju (poput Ovna). Device razmišljaju brzo i uvek pažljivo razmatraju sve detalje pre nego što krenu napred. Iako je teško priznati poraz (naročito za tvrdoglavog Bika), nikada ne žalite zbog toga što ćete krenuti baš njihovim, devičanskim putem.

 

Komentari (0)
Loading