Dnevni horoskop za nedelju, 17. septembar: Blizanci obratite pažnju na zdravlje, Jarčevi nek se čuvaju naglih odluka

Vesti 16.09.2023 19:36 0

Pogledajte kako su vam sutra zvezde naklonjene

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima u komunikaciji sa članovima porodice. Osoba u znaku Lava vam javlja povoljne vesti kada su u pitanju poslovne aktivnosti početkom sledeće nedelje. 

Bik 

Vaša situacija u vezi ljubavi je veoma ozbiljna iako to vi ne vidite na taj način. Pokušajte da razumete partnera i sve ono što vam priča jer je najvažnija zajednička odluka do kraja nedelje. Problem sa kičmom. 

Blizanci

Uticaj Merkura je veoma dominantan i tokom celog dana ćete biti veoma raspoloženi za razgovor i za rešavanju određenih problema u krugu porodice. Vodite računa o mogućim problemima sa organima za varenje. 

Rak 

Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da sve što izgovorite,  kažete u pravo vreme. Partnerski odnos je stabilan i već neko vreme imate veliku podršku od strane partnera što vam je jako značajno. 

Lav 

Danas ćete biti jako dobro raspoloženi zahvaljujući vašoj energiji i pozitivnom stavu prema životu. Članovi porodice vas okružuju i imaju potrebu da se raduju zajedno sa vama. Zdravlje je odlično. 

Devica

U narednih nekoliko dana Merkur aktivira vaše polje svakodnevnih poslovnih aktivnosti i bićete veoma posvećeni svemu tome. Nemojte zapostaviti odnos sa partnerom jer je njemu jako važno da mu da te prave smernice sredinom nedelje. 

Vaga

Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka i to već neko vreme posmatrate kao veliki poslovni izazov. Pokušajte da kroz razgovor sa tom osobom omekšate odnose i stvorite sebi povoljnu radnu atmosferu. Glavobolja. 

Škorpija

Sam početak ovog dana je pod uticajem dobrih vesti iz inostranstva koji se odnose na vašoj buduće planove. Probajte da dobro razmislite o svemu onome što vam se dešava unazad nekoliko meseci a ima veze sa partnerskim odnosima. 

Strelac

Vaš stav u vezi ljubavnih odnosa je veoma komplikovan jer ni sami ne znate šta hoćete. Partner od vas očekuje mnogo više ali vi niste spremni da se suočite sa svojom istinom. Zdravlje je stabilno.

Jarac 

U narednih nekoliko dana bićete veoma pozitivno podstaknuti aspektima poslovne saradnje sa ljudima iz inostranstva. Čuvajte se naglih odluka jer je to nešto što može danas emotivno da vas košta. 

Vodolija

Vaša energija je zarazna i svoje pozitivno raspoloženje delite sa drugima. Bićete veoma dobro organizovani u narednom periodu zbog pozitivnog uticaja voljene osobe na vaš život. Mogući problemi sa pritiskom. 

Ribe 

Do vas je kako ćete razumeti određene stvari i određene odluke vašeg partnera ali nemojte donositi prebrze odluke u današnjem raspoloženju. Situacija u krugu porodice se stabilizuje uticajem vaše želje da se smirite. 

Komentari (0)
Loading