Merkur kreće direktno i uticaće na ljubavne odnose: Ova tri znaka će konačno rešiti sve nesporazume sa partnerom

Vesti 15.09.2023 13:24 0

Merkur je danas krenuo direktno i uticaće na ljubavne odnose

Ljubavni par

Shutterstock

Retrogradni Merkur je doneo problematiku koja se tiče komunikacije i mnogi od nas nisu uspeli da kažu ono što žele pa se to najviše od razvilo na ljubavne odnose. 

15. septembra Merkur kreće direktno i zbog pozicije u znaku Device, sve ono što smo planirali ili želeli, sada će moći da se realizuje. 

Merkur u Devici je u svom sedištu,  što znači da je ova pozicija veoma stabilna. Donosi praktična i racionalna rešenja posebno u komunikaciji sa drugim ljudima. 

Kada su u pitanju zemljani znaci,  konkretno Device, Bikovi i Jarčevi,  oni će moći u komunikaciji sa partnerom da reše određene stvari posebno kada su u pitanju planovi za budućnost. Za slobodne pripadnike ovih znakova najvažnije je da materijalizuju konkretne želje, jer zemljani znaci često žive " svoje želje " iznutra jer nisu dovoljno spremni na akciju. 

Direktan Merkur pozitivno utiče i na vodene, a to su Rakovi, Škorpije i Ribe. Ribe će posebno biti emotivno uzbuđene  zbog uticaja ovog Merkura jer je aktivirano njihovo polje partnerskih odnosa. Što se tiče Rakova i Škorpija, za njih je ovo veoma dobar perioda da se realizuje sve ono što su planirali u prethodnom periodu, kada su pitanje emotivni i ljubavni odnosi. 

Kada su u pitanju vazdušni i vatreni znaci,  direktan Merkur može da utiče shodno tome gde se nalazi polje Device u njihovoj natalnoj karti. 

Komentari (0)
Loading