Sreća ili brodolom: Karta ka kojoj te vuče intuicija otkriva šta te čeka do kraja septembra

Slobodanka Ćorić Vesti 10.09.2023 22:44 0

Izbor jedne od tri mogućnosti će vam reći šta vas čeka do kraja meseca u ljubavnom smislu

tarot karte

Printscreen


Astrolog Miroslav će vam pročitati šta su zvezde rekle Pick a Card je intuitivno opšte čitanje tarot karata. Izbor jedne od tri mogućnosti će vam reći šta vas čeka do kraja meseca u ljubavnom smislu. Kako to radi: Pre svega, izaberite opciju 1, 2 ili 3. Koncentrišite se na koji dizajn vam se dopada (grupa 1 - roze karte sa bež ornamentima, grupa 2 - šarene karte, grupa 3 - svetlozelene karte ukrašene ružičastim cvetovima).

Sada kada ste napravili izbor na osnovu svoje intuicije, saznajte šta vam donosi ostatak ovog meseca na ljubavnom planu.

Grupa 1 - roze kartice sa bež ornamentima Motivisani ste da promenite stvari u svom životu. Avgust je doneo mnogo izazova za vas. I upravo zbog toga želite da započnete nove stvari u svom emotivnom polju. Osećate kako vam dolazi ravnoteža i sreća, samo ste vezani za oči, pa ne možete da shvatite iz kog pravca dolazi. Budite oprezni sa velikim promenama da ne biste stvorili istu karmu iz koje ste izašli.

Veza u koju potencijalno možete stupiti u septembru može biti idealna kombinacija strasti i ljubavi. Baš ono što si oduvek želeo. Uvek postoji ono "ALI" sa tobom. Taman kada poželite da uđete u novu ljubav, kao test može da se pojavi nešto iz prošlosti. Svi koji su slobodni, dobro izaberite svoj put. Da li želite slatku i kratku prošlost ili ćete izabrati novu, osvežavajuću (na prvi pogled zastrašujuću) i dugotrajnu budućnost. To je tvoj izbor.
 

Za one koji su zauzeti, septembar donosi stabilizaciju i buđenje strasti koja je evidentno izostala tri i po meseca. Ravnoteža, sloga i mir obeležiće septembar. Samo prestanite da budete na čelu rešavanja problema drugih ljudi. Fokusirajte se na sebe i bićete srećni u ljubavi.

Grupa 2 - šarene kartice Učinili ste promenu, da li je došla iz hira, potrebe ili napada, nije važno. Važno je da ste konačno napravili taj rez. Trenutno je savet onima koji su slobodni da pogledaju šta im smeta kod njih, jer dobro znamo da svi dobijamo partnera kakvog se častimo. Kroz introspekciju možete otkriti nove horizonte i dobiti sve o čemu ste sanjali. Pre svega, uređen život i dovoljno prostora i vremena za ljubav. Imali ste utisak da su svi protiv vas.

Sada sudbina okreće točak sreće u vašu ličnu korist. Nemojte se plašiti da istražite svaki kutak vašeg novog ljubavnog života. Oni od vas koji ste zauzeti (u vezi ili braku) konačno dobijaju svoj mir i sve dolazi na svoje mesto. Otvorili ste grlenu čakru (energetski centar grla) i rekli šta vas muči. Uvek je važno da kažete šta mislite i poštujete sebe i svoje emocije. Takođe ćete imati veoma lepe trenutke sa svojom drugom polovinom. Mesec dana za uživanje! Ti to zaslužuješ.

Grupa 3 - svetlo zelene karte ukrašene ružičastim cvećem Ako morate da birate između dvoje ljudi, dajte sebi vremena. Nažalost, niko od nas nema mogućnost da spoji dvoje ljudi u jednu. Ista je priča i sa tobom. Ne možete sami izabrati obe strane. Ali na pitanje koga da izaberete ako je to vaš slučaj, izaberite sami. Na kraju krajeva, veoma je važno da razumete šta tražite. Svi želimo ljubav, ali koja je vaša definicija ljubavi? Da li želite da vas neko stimuliše ili da vas neko drži kao malo vode na dlanu?

Kroz izbor sebe shvatićete šta je važno i potencijalno, ako naučite tu lekciju u septembru, doći će vam treća potpuno nova osoba, koja će imati sve kvalitete koje imate u sebi. Ako ste zauzeti, septembar može doneti trenutke kada konačno vidite promenu u sebi, tako da se sve što ste radili i pričali isplatilo voće. Mali savet, nemoj se odmah hvaliti da se ne bi vratilo kako je bilo. Držite se svojih kriterijuma i postavite jasne i zdrave granice. Sreća je samo drugačiji pogled. Svako od nas ima svoj pogled na ljubav. I konačno si našao svoj kutak. Ostanite u tome i držite se svojih pravila, prenosi Srbijadanas
 

Komentari (0)
Loading