Ovo je jedan od najmoćnijih dana u septembru: Energija devetke donosi korenite promene

Olja Jelić Vesti 09.09.2023 15:03 0

Ovaj dan je jedan od najmoćnijih u septembru

Numerologija

Shutterstock

Danas je 9.9. 2023. godine, a za ovakve datume numerolozi ističu da su posebni jer vlada magičan niz brojeva, u ovom slučaju to je niz 9-9. Predviđaju da ovaj dan može biti posebno uspešan i da možete na razne načine privući sreću u svoj život.

Ovaj dan je jedan od najmoćnijih u septembru. To znači da se na taj dan ne može sedeti skrštenih ruku. Pokušajte da završite što je moguće više prethodno postavljenih zadataka. Brojevi su povoljni za sve, pa nije važno šta radite. Jedino je važno je kako pristupate zadatku.

Energija Devetke donosi jačanje snage, volju za pobedom i želju da postanemo bolji. Ovo je idealan dan za učenje, razvijanje intuicije i sticanje novih znanja. Mnogi će se osloboditi određenih strahova i nesigurnosti. Postaće slobodniji, nezavisniji i produktivniji.

Numerologija

Shutterstock

 

Dan u kojem vlada niz 9-9 od vas očekuje da slušate i sledite svoje srce, jer jedino tako možete otkriti svoj put i poziv. Važno je da započnete nešto novo, da napravite prvi korak ka ostvarenju želje i da ojačate veru u svoje znanje i sposobnosti.

Ovo je sjajan dan za otpuštanje prošlosti i negativnih uspomena. Sve negativne misli i sećanja biće uspešno izbrisana ili izbledela. Ovo je vreme optimizma kada će mnogi od nas moći da gledaju u budućnost sa pozitivnim stavom.

Pokušajte da dovršite važne stvari. Na ovaj dan možete početi raditi nešto novo, ali bolje je da se prvo rešite onih projekata i poslova koji se ne mogu odložiti.

Ovo je divan dan za ljubavne avanture i poznanstva. Obratite pažnju na romantične signale.

 

 

Komentari (0)
Loading