Dnevni horoskop za petak, 8. septembar: Rakovi, povedite računa o zdravlju, Device, ne dozvolite da vas drugi koriste

Vesti 07.09.2023 19:30 0

Evo kako su vam sutra zvezde naklonjene

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Kada je u pitanju emotivna strana, u narednih nekoliko dana bićete veoma emotivno zavisni od partnera što može negativno da utiče na vaše odnose u krugu porodice. Gradite svoje mišljenje. 

Bik 

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim blokadama zbog partnera jer on nema osećaj da vas razume. Ne dozvolite da vas to poremeti jer vaše raspoloženje je nešto najbolje sto trenutno imate. 

Blizanci

Vaša privatnost je veoma komplikovana i ne možete sve da sačuvate od očiju javnosti. Osoba u znaku Ovna vam je potrebna u vezi posla i poslovne saradnje. Zdravlje je odlično. 

Rak

Jupiter vam aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete na visini zadatka. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je veliki prijatelj. Povedite računa o mogućim problemima sa crevima. 

Lav 

Situacija u krugu porodice i prijatelja vas opterećuje i to je ono što vas tera da se osećate loše. Nemojte dozvoliti da se to pretvori u vašu agoniju. Dovoljno ste mudri da naučite svoju lekciju o svom interesu. 

Devica 

Retrogradni Jupiter u Biku stvara povoljne aspekte u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe iako ste po prirodi neko ko o tome itekako vodi računa. Ljubavna situacija je standardna. 

Vaga 

Previše ste tvrdoglavi i nemate želju da se okrenete sebi i svojim planovima. Mnogo toga može da vam poremeti način na koji živite ali vi to ne umete da vidite. Zdravlje je stabilno. 

Škorpija

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam daje mogućnost poslovne saradnje. Ne donosite odluke koje su veoma emotivno nestabilne. To je važno zbog vas i vaše budućnosti. 

Strelac

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem drugih ljudi posebno kada je reč o partneru. Potrudite se da se izborite za svoje mišljenje posebno kada razgovarate sa poslovnim saradnicima. 

Jarac

Situacija sa novcem može biti problematična ali o tome morate porazgovarati sa partnerom. Ništa ne možete rešavati sami posebno Kada su u pitanju veći novčani troškovi. Zdravlje je stabilno ali kritično je spavanje. 

Vodolija

Do kraja dana povedite računa o tome kako i na koji način se ophodite prema roditeljima ili porodici. Ovo nije dobra prilika da se okrećete protiv njih ili da se okrenete u svoj svet. Sačuvajte svoju energiju. 

Ribe 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovsnja. Naučite da se posvetite svemu onome što ste planirali ali niste imali vremena za sebe. Ne odgovarajte na poruke osobi iz prošlosti. 

Komentari (0)
Loading