Dnevni horoskop za četvrtak, 7. septembar: Bikovima tvrdoglavost pravi poslovne probleme, Ribe, povedite računa o zdravlju

Vesti 06.09.2023 19:30 0

Evo kako su vam sutra zvezde naklonjene

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas je izuzetno važan dan za poslove koje ste prethodno zaboravili ili niste znali kako da ih uradite do kraja. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje i to partneru izuzetno smeta. 

Bik

Tvrdoglavost je vaša dominantna osobina i danas je u potpunosti koristite. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi opominju zbog toga jer često niste svesni sebe i svog ponašanja. Ovo se najviše odnosi na poslovnu saradnju. 

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima jer jedino tako možete da funkcionišete. Pobedite svoje emocije i naučite da nije strasno ako pokažete kako se osećate. To je dobro i za vaše zdravlje. 

Rak 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa saradnicima. Pokrećete neke nove poslovne saradnje sa inostranstvom i to je vaš veliki uspeh. Sve se vraća onako kako dajete. 

Lav

Danas ste veoma emotivno zatvoreni i niko ništa ne sme da vas pita. Bukvalno i partner će biti zatečen vašim potrebama i zahtevima. Ovo može biti posledica lošeg spavanja ili nekih vaših unutrašnjih promena. 

Devica 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom. Ovo je definitivno važno da se rasčisti izmedju vas i partnera jer već neko vreme vučete neke " repove" iz prošlosti.

Vaga 

Venera aktivira vaše polje poslovne komunikacije sa osobom u znaku Vodolije i to govori o veoma dobrom poslovnom planu. Najvažnije je da se odredjene stvari pokreću jer ste sve to zaslužili. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Na kraju dana shvatićete da nije potrebno da toliko gubite vreme baveći se drugima i njihovim emotivnim raspoloženjem. Pokušajte da se okrenete tamo gde ima nečega dobrog za vas a emocije strogo kontrolišite. 

Strelac

Početak dana je pod uticajem Marsa i njegove energije da vas pokrene iznutra. Možete biti sigurni u sebe i svoje emocije tako da sve što se dešava ima veze sa vama i vašim poslovnim saradnicima koji su vam veoma bitni. 

Jarac

U ovom periodu može da se posvetite svemu onome što ste planirali ranije a sada je pravo vreme za sebe i svoje emocije. Osoba u znaku Vodolije vam daje dobre savete u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. 

Vodolija

Do vas je kako će se odvjati stvari kada je u pitanju odnos sa porodicom. Mnogi ljudi u krugu vaše porodice imaju negativno mišljenje o vašim poslovnim potezima i to utiče na vas direktan kontakt sa njima.

Ribe

Vasa emotivna strana je veoma izražena i imate potrebu da stabilizujete tu priču. Nemojte dozvoliti da partner previše utiče na vas, pokušajte da pronađete svoje mišljenje o svemu. Problemi sa stomakom. 

Komentari (0)
Loading