Stiže nam mlad Mesec u Devici: Blizancima će sve ići od ruke, a ovaj znak čekaju korenite promene

Olja Jelić Vesti 05.09.2023 17:50 0

Bizanci će biti maksimalno opušteni, ali to nije slučaj sa većinom znakova

Mesec

Shutterstock

Skoro svakog meseca, mesec dobija novi početak, praznu listu, ponovno rođenje, kada postane mlad mesec. Ova lunacija se dešava kada se Mesec kreće zajedno sa Suncem tako da se čini nevidljivim sa Zemlje.

U astrologiji, mlad mesec je preteča promene koja nudi trenutak da se nove ideje i mogućnosti ispolje. A u smislu samousavršavanja, mlad mesec u Devici je jedna od najmoćnijih lunarnih prilika koje moramo iskoristimo za ostvarenje svojih planova.

Septembar 2023. novi mlad Mesec u promenljivoj Devici stiže 14. septembra. 

Kako će septembarski mlad Mesec u Devici uticati na sve znakove Zodijaka?

Ovan

S jedne strane, mlad mesec u Devici vas gura da reorganizujete svoje prioritete i unesete red u svoj prostor. S druge strane, traži od vas da preuzmete odgovornost za svoje opšte zdravlje i dobrobit. Odličan je trenutak za stvaranje granica.

Bik

Mladi Mesec Devici daje energiju u kreativnom i romantičnom sektoru.  Usredsredite se na uključivanje nekih svojih umetničkih poriva u svoje rituale nege o sebi. Zapamtite da vas prošlost ne definiše. Šta god da je dobro za vašu dušu, nastavite da ga negujete. Vaše nove kreativne rutine će podstaći vaše strasti i inspirisati vaše sledeće putovanje.

Blizanci 

Trenutno je mirno vreme za vas i stvari mogu čak izgledati veoma relaksirajuće. To je zato što se mesec seli u vašu četvrtu kuću porodice i doma, što vas podstiče da razmislite o tome šta vam je potrebno da biste se osećali sigurno i bezbedno. 

Rak 

U ovom periodu Rakovi treba dva puta da razmisle pre nego što povuku važne poteze. Još uvek postoji uticaj retrogradnog Merkura, tako da je sada važnije nego ikada da razmišljate logično i izbegavate da budete preterano kritični prema drugima. 

Lav

Mlad Mesec vas tera da se pozabavite svojim navikama trošenja novca, ali vas takođe podseća na vaše samopoštovanje. Osvrnite se na svoj budžet i uspostavite finansijske granice — to raskošno podno ogledalo koje ste videli na TikToku može da sačeka. Budite zahvalni i na tome što imate, jer imate sasvim dovoljno.

Devica

Ova lunacija je super transformativna za Device. Sada je vreme da sve planove, otkrića, osećanja i nade sprovedete u delo. Ipak, pazite, loše navike vas mogu sputati. Obratite pažnju na ono čime ste opsednuti i o čemu previše razmišljate, i „umesto toga, zapamtite da stvari treba da budu što  jednostavnije.

Vaga

Vage prave korak unazad kako bi shvatile da je sasvim ok biti solo. Moćan je trenutak da usporite i pokušate da razumete svoje misli i emocije iz praktičnog objektiva i cenite korake koje ste napravili. Sada je savršen trenutak da razvijate svoj unutrašnji mir. 

Škorpija

Mladi mesec Device vas podseća da je u redu da se oslonite na druge za podršku. Možda ćete primetiti da se vaša grupa prijatelja širi ili da se pojavite pred vašim najmilijima na potpuno nov način. Oni će vam u narednom periodu biti najveća podrška. 

Strelac

Mlad Mesec Device može biti primamljiv da rizikujete sve i potpuno promenite karijeru. Ipak, treba da budete strpljivi, jer je to proces koji traje. Ključ za postizanje uspeha je u uporonosti. Pustite da stvari idu laganim tempom i sve će biti kako ste zamislili.

Jarac

Zemljani znak Devica vas inspiriše da istražujete izvan vaše zone udobnosti, podstičući vas da promenite svoju perspektivu o vrednostima ili identitetima koji vam mogu biti dragi. Bilo da usvajate nove filozofije ili istražujete nešto novo, ovaj mlad mesec vam pomaže da proširite svoje vidike. Vaša vrednost počinje od vas i vaše suštine, a sva vaša priznanja su specijalne nagrade.

Vodolija 

Radikalne promene su u toku, ali najveća lekcija koju ćete naučiti je kako da uravnotežite svoje zalaganje za druge u odnosu na samozastupanje. U redu je biti sebičan, posebno kada je u pitanju briga o sebi i poboljšanje. Ova lunacija podseća da morate da radite na sebi.

Ribe

Vaše veze su trenutno u centru pažnje. Sada ćete imati priliku da odvojite svoju vezu od romantizacije. Ovo je dobar trenutak da srušite zidove i pomirite se sa onim što je stvarno. Tokom ove zemaljske lune, naučite da lečite svoje srce i stvarate sopstvenu radost u domenu vaših odnosa i šire. Duhovno blaženstvo i vođstvo će uskoro ući u vaš život — a samo to je vredno svih vaših prošlih gubitaka.

 

Komentari (0)
Loading