Veliki nedeljni horoskop: Rakovima ostvarenje davnog sna, Vage će okončati toksičnu vezu...

Slobodanka Ćorić Vesti 04.09.2023 10:46 0

Pročitajte kako je položaj planeta ove nedelje uticati na vaš život

Veliki nedeljni horoskop: Rakovima ostvarenje davnog sna, Vage će okončati toksičnu vezu...

Shutterstock

OVAN

Ova nedelja je vreme za vaše pobede. Nećete imati problema na poslu, rado radite i odgovarate na izazove, a početak nedelje vam donosi pozitivne vesti na planu karijere. Odmarajte u uživajte u plodovima svog rada.

BIK

Kosmička energija je centrirana na vas tako da vam donese samo pozitivne stvari. Od maja je Jupiter u vašem znaku i donosi vam nagrade, rast i dobre stvari. Pošto je u toku retrogradni Merkur, probajte da zastanete, budete malo kreativniji i emocije usmerite ka nečemu što volite. Zaljubićete se, bilo u nekog novog partnera, bilo u poslovni projekat.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur utiče na vaše porodično polje, pa neće biti svađe i briga kod kuće. Osećate se zaštićeno i udobno, a ovo je nedelja kada možete da odahnete i usmerite se na sebe, svoj unutrašnji život i osećanja.

RAK

Ne možete biti sami na svetu, svakome je s vremena na vreme potrebna pomoć. Dajete sebe drugima, brigu i savete, ali vreme je da to sad date sami sebi. Vreme je za promene. Od ponedeljka je moguće ostvarenje davno zacrtanog cilja.

LAV

Ovo je vaša nedelja. Organizovali ste sebi život da sve bude produktivno i prema vašim pravilima. Stiže talas rasta i razvoja, pozitivne enerije, kao i pomaka na planu karijere.

DEVICA

Ova nedelja je vreme za pobedu na poslovnom planu, pa možete očekivati dobre vesti. Možda osećate da niste radili preterano vredno ovih dana, ali u pitanju je produkt vašeg ranijeg truda, što dolazi kao motivacija za uspeh. Slobodno se pohvalite glasno.

VAGA

Vi imate posebno sreće, uz kombinaciju šarma, inteligencije i napornog rada koji će se definitivno odraziti i bićete nagrađeni. Slobodno uzmite ono što vam se nudi, ne budite stidljivi. Ako postoje veze koje želite da okončate, sad je pravo vreme za to.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka Jupiter utiče na vaše polje ljubavi i veza. Osećate pomak, bilo ako ste u vezi i želite da je poboljšate, ili želite da raskrstite sa stvarima koje su vam problematične u vezi. Neko dolazi pravo na vaša vrata, u pravo vreme, i daće vam baš ono što vam treba.

STRELAC

Retrogradni Jupiter utiče na vaše dnevne rutine, a to vam može pomoći kada su u pitanju profesionalni projekti na kojima radite i koji će vam se isplatiti. Merkur i Sunce vam donose pozitivnu energiju na poslovnom planu, a šefovi će prepoznati vaš trud.

JARAC  

Zapitajte se šta vam donosi najviše strasti, a kad odgonetnete šta je odgovor, posvetite se tome. Nemojte se previše fokusirati na materijalne stvari, jer ono što će vam doneti najviše sreće nema veze s novcem. Uložite energiju u ono što volite.

VODOLIJA

Nemojte biti toliko vezani za materijalne stvari, već isplanirajte šta je to što možete da uradite da budete srećni i bez oslanjanja samo na novac. Osim bankovnog računa, fokusirajte se na srećan dom, zajedničke planove za budućnost s osobom koju volite, porodičnu harmoniju...

RIBE

Uživajte u prilikama koje ćete dobiti da putujete, rastete, budete pozitivni. Ovo je vreme da upijete znanje i iskustva koja prikupljate u poslednje vreme i naučite da se radujete životu na pozitivniji način. Slede vam dani za odmor i opuštanje.

Komentari (0)
Loading