Najpoznatiji ruski astrolog otkriva: Ova tri znaka čeka neviđena sreća u septembru, konačno stiže njihovo vreme

Jelena Vukelić Vesti 23.08.2023 14:34 0

Pavel Globa, poznati ruski astrolog, ističe da će baš ova tri znaka doživeti procvat u septembru

Najpoznatiji ruski astrolog otkriva: Ova tri znaka čeka neviđena sreća u septembru, konačno stiže njihovo vreme

Profimedia

Škorpija

Škorpije, ovo će biti srećan mesec za vas, a srećne okolnosti stižu vam vrlo brzo - već u prvoj polovini meseca! Očekujte ozbiljne promene, pre svega na profesionalnom nivou. Ipak, pored uspona, očekjute i određene padove u septembru. Potencijalni neuspesi biće rezultat nepromišljenih akcija, zato ovog puta slušajte iskustvo i razum, a ne srce. Takođe, početkom meseca ne bi trebalo da planirate nove projkte, već da obratite pažnju na nedovršene projekte. Nemojte zanemariti ni neka poznanstva - očekuju vas profitabilni sastanci.

Strelac

Ukoliko ste u odnosu koji nije jasno definisan, ovo je mesec u kome ćete konačo dobiti formalizaciju tog odnosa - status veze ćete verovatno rešiti vi sami! Ipak, dobro razmislite, ako odlučite da ovu vezu ozvaničite - budite sigurni da je taj partner 110 odsto prikladan za vas. Takođe, septembar je mesec kada ćete konačno moći da realizujete neke ideje o kojima dugo mozgate. Imaćete i brojne mogućnosti na raspolaganju, a stvari će se uglavnom odvijati lagano i to same od sebe. Glavno je da budete odlučni i spremni da stvari preuzmete u svoje ruke.

Jarac

Globa ističe da je Jarac znak Zodijaka koji će imati možda i najviše uspeha u septembru 2022. godina. No, ovog puta uspeh dolaz apsolutno zasluženo - onima koji su bili uporni, odgovorni i predano su radili; slučajna sreća nema ništa s tim. Sve će funkcionisati lako - i napredak u karijeri, i situacija na poslu, i povećanje finansija. Čak i na ličnom planu, Jarac će moći da sprovede sve promene koje želi.

Komentari (0)
Loading