MLAD MESEC U LAVU DONOSI OGROMNE PROMENE Evo šta obavezno treba svi da uradimo

Slobodanka Ćorić Vesti 15.08.2023 14:23 0

Prisustvo Lilit Crnog Meseca pod ovim znakom podstiče nas da se zauzmemo za sebe, prepoznamo sopstvenu vrednost i ne odustanemo od onoga što smatramo ispravnim

MLAD MESEC U LAVU DONOSI OGROMNE PROMENE Evo šta obavezno treba svi da uradimo

Shutterstock

Mlad Mesec u Lavu očekuje nas 16. avgusta 2023. u 10.48 časova, donoseći početak novog lunarnog ciklusa. Venera, koja se još uvek kreće retrogradno, i Uran su takođe aktivni pod ovim mladim mesecom, što znači da postoji element promenljivosti. Vrlo je moguće da iznenađujuće vesti mogu doneti velike promene u našim životima, posebno kada su u pitanju naši odnosi.

Kada počne mesečev ciklus, možemo da očistimo sve u našim životima, posebno kada su u pitanju naše emocije. Period mladosti nudi resetovanje i može nas voditi da evoluiramo kroz situacije povezane sa našim osećanjima. Mladi Meseci su takođe moćno vreme za postavljanje namera za naredne nedelje.

Energiju mladosti možemo iskoristiti da jasno definišemo na šta želimo da usmerimo pažnju u svom životu. Mladić u Lavu donosi divan talas energije koji nas podržava u tome. Može nas podstaći da se povežemo sa svojim strastima, vratimo projekte ili hobije koje smo možda zaboravili i damo prednost radosti i lakoću.

Jedna od najviših oktava energije Lava je kvalitet jednostavnosti. Kada pojednostavimo, život može postati lakši, manje emocionalno zahtevan i lakše ćemo stvoriti mesto za radost. Šta bismo mogli da pojednostavimo u našim životima? Gde previše komplikujemo situaciju ili dozvoljavamo našim emocijama da je otežaju nego što jeste?

Proveravajući sebe i usmeravajući svoje namere ka jednostavnosti, možda će nam biti lakše da se krećemo kroz kosmičke energije iza ovog novog Lava. Venera, koja se još uvek kreće retrogradno, takođe je veoma aktivna pod ovim mladim mesecom. Ako vas je retrogradna Venera već dotakla, ovaj mladi mesec bi mogao dovesti stvari do kraja.

Retrogradna Venera ima tendenciju da podstakne probleme u odnosima, ne samo u međuljudskim odnosima, već i u odnosu na novac i ličnu vrednost. Kada su u pitanju odnosi sa drugima, retrogradna Venera može da podstakne postavljanje granica, učenje za rešavanje sukoba i učenje kada treba da se povuče. Retrogradna Venera takođe može otkriti blokade oko davanja i primanja ljubavi u našim životima, a ponekad nas određena veza može naučiti da razumemo taj koncept.
 

Ako se trenutno bavite sukobom u vezi...

U stvari, ako se trenutno suočavate sa konfliktom u vezi, napravite korak unazad i pokušajte da to sagledate iz duhovne perspektive. Kako vas ova situacija podstiče da više volite sebe? Kako vam ova situacija pomaže da dobijete više ljubavi? Možda nećete odmah dobiti odgovore na ta pitanja, ali razmislite o njima pod ovim mladim mesecom i očekujte uvide koji će doći u narednim danima.

Black Moon Lilith je takođe aktivna u ovom trenutku, što ukazuje na snažan porast ženske energije. Prisustvo Lilit Crnog Meseca pod ovim znakom podstiče nas da se zauzmemo za sebe, prepoznamo sopstvenu vrednost i ne odustanemo od onoga što smatramo ispravnim. Iako moramo paziti da ne budemo previše egoistični, ovde postoji prelepa energija koja nas vodi da stojimo u svojoj istini i posedujemo svoju unutrašnju snagu. Ako se suočavate sa izazovnom situacijom oko ovog mladog meseca i osećate da treba više da verujete u sebe, povežite se sa energijama Crnog Meseca Lilit.

Dozvolite ovim energijama da probude vašu unutrašnju snagu i aktiviraju ratnika u vama. Uran je takođe aktivan pod ovim znakom, što znači da postoji određeni element nepredvidljivosti. Možda će nam trebati ovaj ženstveni podsticaj koji dolazi sa Venere i Crnog meseca Lilit da nas zadrži na zemlji i vodi nas ka našoj istini ako se pojave iznenađujuće ili uznemirujuće vesti. Uz kombinaciju Urana, Venere i Crnog Meseca Lilit, vrlo je moguće da bi iznenađujuće vesti mogle doneti velike promene u našim životima, posebno kada su u pitanju naši odnosi.

Zapamtite, same planete ne mogu izazvati događaje, ali njihova poravnanja mogu delovati kao okidači. Ako je veza nestabilna ili treba da se kreće u novom pravcu, ova vrsta kosmičke energije može da je iznese na površinu. Mladi uvek podsećaju na nove početke, pa ako nešto napusti vaš život u ovom trenutku, znajte da uvek postoji prilika za novi početak. Iako je energija mladih Lava jaka, pokušajte da se usredsredite na stvaranje jednostavnosti. U početku može biti teško ili neprijatno, ali ako zadržite svoju nameru fokusiranu na to, možda ćete primetiti da stvari postepeno omekšavaju.
 

Komentari (0)
Loading