Ljubavni nedeljni horoskop: Raku sve veće tenzije u vezi, Vodoliji romantični trenuci, Devici novi početak

Slobodanka Ćorić Vesti 14.08.2023 13:23 0

Nedeljni ljubavni horoskop za sve horoskopske znake, od 14. do 20. avgusta 2023. godine

Horoskop

Shutterstock

OVAN

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.
Asteroid Juno prelazi u Lava 15. avgusta, aktivirajući vaš sektor posvećenosti i radosti. Juno vlada brakom i ovo mesto vašeg života privlači vaš fokus na ono čemu iskreno želite da se posvetite. Završili ste sa prihvatanjem svega što vas udaljava od strastvenog, ispunjenog života. Prihvatanjem energije Juno asteroida, sreća i ljubav se pomeraju u prvi plan svake odluke koju donesete.
Juno u Lavu će igrati protiv retrogradne Venere u ovom horoskopskom znaku, pomažući vam da razumete gde ste dali svoju moć ili se posvetili iz razloga koji vam ne odgovaraju. Ne potcenjujte važnost sreće dok dopuštate da se oslobodite u briljantnom novom poglavlju.

BIK

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.

Ljubav često znači da imate osećaj stabilnosti i sigurnosti u vašoj vezi, jer se fokusirate na ono što izgleda kao da će izdržati svaki test vremena. Stvari u životu retko idu po planu, ali to ne znači da je ljubav ili veza koju ste želeli nemoguća. Dok Juno u Lavu skreće pažnju na vaš dom i porodični sektor, usredsredite se na dublju posvećenost ljubavi drugog i svojim strastima.
S obzirom da se mlad Mesec u Lavu pojavljuje i u ovoj oblasti vašeg života, nazire se početak, koji nudi ne samo stabilnost koju ste tražili, već i strast. Da, možda izgleda drugačije nego što ste planirali, ali to ne znači da nije namenjeno vama.

BLIZANCI

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.

Pre nego što donesete velike odluke u vezi, pokušajte da se usredsredite na svoju ranjivost i emocionalnu istinu ove nedelje. Juno i mlad Mesec aktiviraju vaš sektor komunikacije, povećavajući verovatnoću ključnog romantičnog razgovora i novi način izražavanja svom partneru. Ne morate da krijete svoje nesigurnosti ili strahove od partnera.
Vaša istina igra veliku ulogu u ovonedeljnoj energiji. Možete da prihvatite prelepi potencijal tako što ćete se usredsrediti na svoja osećanja. Umesto da samo govorite ili reagujete na svog partnera, nastavite da se povezujete sa svojim srcem kako biste bili bliži onome što želite, piše Sense.

RAK

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.
Vreme je da se oslobodite bilo kakvog osećanja nedostojnosti jer Juno u Lavu traži od vas da se u potpunosti posvetite prihvatanju svoje prirode. Kada postoje trenuci tranzicije i promene u vašem životu, to može da deluje kao udarac za vaš identitet jer shvatite da stvari možda nisu bile onakve kako ste zamišljali. Ipak, ako poštujete stvari kakve jesu uz radikalno prihvatanje, onda možete videti da nije sve  na vama da nosite.
Tuđi postupci nemaju nikakve veze sa vama, ali vaš izbor je da im dozvolite da utiču na to kako vidite sebe i kako se krećete u ovom životu. Vratite svoju moć i potpuno se posvetite svojoj vrednosti. Kao što ćete videti, to će biti tačka preokreta. Ovde postoji ogromna nada za daleko bolju budućnost od bilo čega što ste ostavili za sobom, ali morate iskreno verovati u nju da biste je stvorili.

LAV

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.

Sve u univerzumu je usmereno ka vama, jer ne samo da je ovo period vaše vladavine, već su Mesec, Juno i retrogradna Venera inspirativni i pomažu vam da rastete. Poruka je ovde jednostavna: što više prihvatate svoju unutrašnju istinu, to ćete biti zadovoljniji svojim postupcima. Ne morate da budete kao bilo ko drugi ili da budete u skladu sa drugim.

U vašem horoskopskom znaku, Juno traži od vas da se posvetite sebi, ljubavi prema sebi, samopoštovanju, pa čak i jedinstvenom načinu na koji vidite život. Odajući prvo sebi priznanje, skidajući sve maske koje ste nosili, dozvolićete sebi da konačno privučete ono što vam je namenjeno.

DEVICA

Najbolji dan za ljubav: sreda, 16. avgust 2023.
Mlad Mesec u Lavu aktivira vaš sektor snova i intuicije, jer možete da prihvatite novi početak u poštovanju svoje božanske prirode. Integracija logičke strane sa duhovnom može da bude izazov, ali ova lunacija vam pomaže da uradite upravo to. Prihvatajući obe strane onoga što jeste, dozvoljavate sebi da budete otvoreniji za ljubav i da pronađete zahvalnost za radost i lepotu vašeg odnosa.
Oslonite se na sebe ove nedelje i naučite da svoje snove i intuiciju shvatite kao znake božanskog. Kada možete dublje da prigrlite ovaj deo sebe, imaćete i veće poverenje u tok života. Zapamtite da u ljubavi uvek postoje usponi i padovi. Samo je pitanje da li možete da se krećete kroz njih zajedno.

VAGA

Najbolji dan za ljubav: sreda, 16. avgust 2023.
Energija Lava aktivira vašu zonu ciljeva i naprednog razmišljanja, pomažući vam da se prilagodite svom srcu i odbijete da odustanete od onoga što je najvažnije. Mlad Mesec u Lavu u ovom delu vašeg života obnavlja vašu želju za životom jer se osećate ohrabreno da nastavite da gradite ono što u svom srcu znate da vam je namenjeno. Fokusirajući se na sebe tokom ovog perioda, moći ćete da poštujete svoju istinu i da nastavite da gradite svoju sudbinu - umesto da pokušavate da se pridržavate prethodnog plana koji je neko drugi osmislio za vas.
Nijedna ljubav ne bi trebalo da vas natera da odustanete od svojih snova ili da odete od svoje istine. Ako ste morali da promenite svoje snove ili vrednosti da biste zadržali partnera, to je vaš znak da odete. Što više živite život koji vam odgovara, više ćete privući onaj koji je za vas.

ŠKORPIJA

Najbolji dan za ljubav: sreda, 16. avgust 2023.
Mlad Mesec u Lavu naglašava ravnotežu u vašem životu i da li ste stvorili prostor neophodan za ljubav koju tražite. Bez obzira da li vas spoljne smetnje, prošle obaveze, karijera ili nešto iz prošlosti sprečava da krenete napred, vreme je da svetu proglasite svoj suverenitet. Usredsredite se na ono što zaista želite od svog romantičnog života, ali takođe iskreno procenite da li ste stvorili prostor za ono što želite da manifestujete.
Prigrlite svoju istinu i svoju unutrašnju želju za svime što ste ikada želeli da ljubav bude, a zatim donesite nepokolebljivu odluku da stvorite prostor da se ona i pokaže.

STRELAC

Najbolji dan za ljubav: sreda, 16. avgust 2023.
Vreme je da se usredsredite na novi put u svom životu za koji osećate da ste spremni zahvaljujući retrogradnoj Veneri. Lavova energija aktivira teme duhovnosti, obilja, sreće, pa čak i novih iskustava. Pomaže vam da naučite da sledite svoje srce i istinu. Ipak, to takođe zahteva od vas da donesete znanje i svest neophodnu kako biste bili sigurni da će vam vaše odluke pomoći da manifestujete odnos koji iskreno želite.
Mlad Mesec u Lavu nudi vam šansu za jasnoću i novi početak, ali vi to morate iskoristiti. Čak i ako vam je u ovom trenutku izazov, dozvolite sebi da počnete da usmeravate pogled ka budućnosti, ne gledajući više na ono što je bilo. Obavezno proverite šta je to što ste naučili iz prethodnih iskustava. Refleksija će osigurati da možete da se uskladite sa svojom romantičnom sudbinom.

JARAC

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.
Asteroid Juno ulazi u Lava 15. avgusta, i inspiriše vas da se posvetite novom romantičnom poglavlju u svom životu. Juno vlada brakom, i dok dozvoljavate sebi da isprobate novi osećaj ranjivosti, takođe ste shvatili da više nemate stavove koje ste nekada imali o posvećenosti. U svom srcu znate da je došao neku nov period. Možete ga osetiti u svakom delu tela. Sada je samo pitanje poverenja u to, tako da možete da prigrabite ono što je već vaše.
Usredsredite se na svoje srce ove nedelje, izrazite zahvalnost za sve što ste postigli i iscelili u poslednje vreme i dozvolite sebi da budete uzbuđeni zbog posvećenosti svom romantičnom partneru. Posvećenost nije gubitak ničega već prilika da se sve dobije. Kada možete da prihvatite ovu istinu, konačno ćete dozvoliti ljubavi da vam se vrati.

VODOLIJA

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.

Intenzivan period je pred vama dok retrogradna Venera, Mesec, Sunce i sada Juno aktiviraju vaš romantični sektor, povlačeći vaš fokus iz prošlosti u budućnost i nazad. Sada postoji veća sloboda jer ste postali jasniji u svojim romantičnim odlukama. Iako ste mislili da delujete iz mesta isceljenja i rasta, a jeste, ovo novo poglavlje je drugačije od bilo čega što ste ikada ranije iskusili.
Kada se oslobodite, dozvolićete sebi da shvatite punu istinu svog života. Stvari se menjaju, a vi se osećate spremnim da svoje srce i dušu posvetite novoj romantičnoj vezi - ili onoj koju vidite kroz novu perspektivu. Odvojite vreme koje vam je potrebno da se prilagodite, ali i zapamtite da iskoristite ovu priliku za ljubav, ono što zaslužujete.

RIBE

Najbolji dan za ljubav: sreda, 16. avgust 2023.
Energija Lava aktivira vašu zonu blagostanja dok se od vas traži da usporite i fokusirate se na svoje zdravlje - mentalno, emocionalno, duhovno i fizičko i kako to utiče na vašu romantičnu vezu. Kada se osećate najbolje, na mestu ste da najbolje i privučete i izaberete.
Kada poštujete svoju vrednost i možete da donosite odluke koje su u skladu sa tim, vaša romantična veza će to uvek odražavati. Mlad Mesec u Lavu u ovom sektoru vašeg života podstiče vas da date prioritete sebi, da se usredsredite na to da se osećate najbolje i osigurate da se nikada više ne žrtvujete za drugog - bez obzira koliko ih volite.

 

Komentari (0)
Loading