Dnevni horoskop za nedelju, 6. avgust: Ovnovi, ne prenagljujte sa odlukama, Rakovi, više odmarajte

Vesti 05.08.2023 19:40 0

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa partnerom. Njegovo ponašanje može biti veoma različito u odnosu na uobičajenom zbog njegovih privatnih problema. Ne donosite nagle odluke u vezi toga. 

Bik 

Tokom dana bićete pod jakim uticajem razgovora u krugu vaše porodice. Taj razgovor je nešto što vas može da uznemiri ali potrebno je da se drugačije postavite. Ništa ne zavisi od vas i ništa ne može da vas pomeri. 

Blizanci

Komunikacija sa članovima porodice je svedena na minimum. Ne možete da razgovarate jer se osećate veoma uznemireno. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa zubima. 

Rak 

Danas je savršen dan da se okrenete sebi i svojim aspektima odmora. Probajte da što manje budete u kontaktu sa ljudima i da odmorite što više. Najvažnije je da budete u skladu sa svojim željama. 

Lav

Venera u vašem znaku podstiče vas da razmišljate o sebi i o svojim promenama. Najbitnija promena bi bila po pitanju izgleda. Promenite nešto što se tiče ishrane ili oko načina svojih navika. 

Devica 

U narednih desetak dana bićete pod jakim uticajem poslovnih sastanaka ili poslovnih razgovora. To ne sme da vas ugrozi i potrebno je da se dobro organizujete i na vreme. 

Vaga

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku lava koja vam je velika postala podrška možete očekivati i dobar sastanak u narednih nekoliko dana sa tom osobom u vezi poslovne saradnje. 

Škorpija

Bićete pod jakim naletom emocija zbog lošeg odnosa sa partnerom.  Probajte do razumete šta je to što vašeg partnera čini uznemirenim i što vas tera da se non-stop raspravljate. Moguć  problem sa kičmom. 

Strelac 

Poslovna situacija je veoma nestabilna i zbog toga ste i vi veoma u lošem raspoloženju.  Probajte da stvari sagledat..e iz drugog ugla i da ne pridajete toliko značaj svemu tome. 

Jarac

Kada je u pitanju vaša karijera i vaše ambicije najbolje je da o tome malo ne mislite. Probajte da se odmorite. U narednim danima sebi priuštiti neki lepi opuštajući odmor. To ste posebno zaslužuili. 

Vodolija

Tokom dana bićete veoma nervozni i napeti zbog negativnog odnos sa partnerom. Probajte da partnera razumete i da ne pridajete previše pažnje na prošlost. Vodite računa o tome kako trošite novac. 

Riba 

Do kraja dana povedite računa o mogući problemima sa snovima ili spavanjem,  to utiče veoma negativno na vas posebno što ste vi osoba koja emotivno uvek zavisi od toga šta sanja. Poslovna situacija je stabilna zbog vaše potrebe da se dovedete u najbolji red. 

 

Komentari (0)
Loading