ČAK ŠEST PLANETA IDE RETROGRADNO Merkur će zabiberiti jače kao nikad! Nijedan znak se neće izvući

Slobodanka Ćorić Vesti 03.08.2023 20:00 0

Nemojte žuriti sa odlukama jer energija retrogradne Venere može učiniti neke od ovih nagona prolaznim. Mlad Mesec 16. avgusta je u konjunkciji sa retrogradnom Venerom, koja dominira našim ljubavnim životima u narednih nekoliko nedelja

Merkur

Shutterstock

Avgust je tek počeo, ali nam je već pripremio mnoga kosmička iznenađenja. Ovog meseca čak šest planeta će se kretati retrogradno, pa nas očekuju Saturn, Pluton, Uran, Jupiter i, naravno, izvikani Merkur.

Početkom nedelje retrogradna Venera i Sunce su se udružili sa nepredvidivim Uranom i izazvali nagle promene u svima nama. Možda ćete se suočiti sa nekim neočekivanim izazovima, tako da se ne plašite da razmišljate van okvira dok se krećete kroz preokrete.

Nemojte žuriti sa odlukama jer energija retrogradne Venere može učiniti neke od ovih nagona prolaznim. Mlad Mesec 16. avgusta je u konjunkciji sa retrogradnom Venerom, koja dominira našim ljubavnim životima u narednih nekoliko nedelja, i ovo može biti korisno vreme da preuzmete inicijativu za rešavanje bilo kakvih dugotrajnih problema u vezi ili konfliktnih želja koje su se pojavile u vašem srcu poslednjih dana.

Tako burno, ali sa mogućim srećnim ishodom 23. avgust je datum koji se obeležava u kalendaru jer je prvi dan sezone Device, kao i početak retrogradnog Merkura Sunce u Devici će vas naterati, hteli to ili ne, da potpuno protresete stvari i počistite svoj raspored i dovedete svoj život u red.

Nažalost, retrogradni Merkur u Devici počinje istog dana, što može otežati jasno sagledavanje svih malih detalja života. Budite strpljivi prema sebi i drugima jer je ovo peta planeta koja se za sada pridružila Retrogradnom timu.

Komentari (0)
Loading