Horoskop za žene: Od ovog muškaraca treba da bežite, a njega čuvajte za ceo život

Marina Đurđević Vesti 22.07.2023 18:30 0

Horoskop koji pomoći ženama koje su u potrazi za ljubavlju ili su u nedoumici da li je veza koju trenutno imaju ona prava

ljubav

Shutterstock

Žena Ovan

Vi u ljubavi: Za vas, ljubav je strast i uzbuđenje. Volite da flertujete i lako osvajate cilj. Kada jednom osvojite muškarca kojeg volite, spremni ste na sve da ga i zadržite.

Problemi u ljubavi: Previše se oslanjate na instikt i idete glavom kroz zid, umesto da napravite pauzu za analiziranje. Obično zažalite zbog svoje impulsivnosti.

Srodna duša: Mladi lovci kao što su Strelac i Lav su najbolji „plen“.

Nije za vas: Sentimentalni Rak vam može pokrenuti emocije, ali je previše zahtevan.

Žena Bik

Vi u ljubavi: Jedan od najromantičnijih znakova koji sanja o savršenom princu koji će ih držati za ruku i obasipati poklonima. Za uzvrat, biće vam zadovoljstvo da ga razmazite. Ne igrate igre i ne volite muškarce koji se igraju emocijama. Strpljenje i odlučnost su vam najbolji saveznici.

Problemi u ljubavi: Ponekad ste previše rezervisani kada treba da poklonite srce. Oslobodite se strahova kako bi ljubav mogla da se rodi.

Srodna duša: Muškarci Ribe su privlačni vašim emocijama, ali snažne Škorpije čine da vam srce zaigra.

Nije za vas: Od priče nema ničeg korisnog, a to je sve što vam Blizanci mogu ponuditi ukoliko se odlučite za ljubavnu vezu sa njima.

Žena Blizanac

Vi u ljubavi: Мајstori za flert, ali ne želite nikog da povredite. Svi obožavaju način na koji se smejete i igrate se sa kosom. Ali i vi uživate dok igrate ove igre i flertujete, bar dok ne nađete muškarca pored koga ćete poželeti da se skrasite.

Problemi u ljubavi: Potreban vam je prostor i muškarac koji se „lepi“ za vas poput pijavice nema šanse. Ne volite ljubomorne momke niti one koji se trude da vas smire.

Srodna duša: Privlače vas nezavisne Vodolije, ali idealni za vas su Strelčevi koji će održati vaš avanturistički duh.

Nije za vas: Мožda će vas zavesti neki Jarac, ali on jednostavno neće umeti da se snađe sa vašom nezavisnošću.

Žena Rak

Vi u ljubavi: Potreban vam je muškarac koji će znati da se mazi kao vi, ali će istovremeno poštovati vaše staromodne principe. Važno vam je da vaš partner želi porodicu. Idealnim sastankom smatrate večeru kod kuće, uz filmove.

Problemi u ljubavi: Emocije su za vas sve na svetu, pa ako vas neko povredi zatvarate se u svoj oklop i patite u tišini, uz velike količine čokolade.

Srodna duša: Nežna strana Device dolazi do izražaja kada ste zajedno.

Nije za vas: Мuškarac u znaku Vodolije vas može zainteresovati, ali će vam pružiti manje nego što očekujete.

Žena Lav

Vi u ljubavi: Kao Lavica, želite biti glavni na polju ljubavi. Momci se malo plaše vašeg samopouzdanja i nezavisnosti dok vas ne upoznaju. Duboko u sebi ste divlja mačka koja ipak želi da ima samo jednog muškarca do kraja života. Posvećeni ste i isto očekujete zauzvrat.

Problemi u ljubavi: Vaš ponos vam ponekad smeta u ljubavi zato što teško priznajete svoje greške.

Srodna duša: Blizanci i Strelčevi vam garantuju uzbudljivu vezu, ali ćete se pored Raka osećati najsigurnije i voljeno.

Nije za vas: Držite se dalje od Devica koji su užasni kritičari i plaše se vašeg samopouzdanja.

Žena Devica

Vi u ljubavi: Ljubav je za vas privatna stvar i ne želite da pričate na tu temu. Vaš stil u ljubavi je da sve stavite pod znakom pitanja umesto da napravite prvi korak. On vam mora prići i osvojiti vas kako bi se otvorile i impresionirale ga.

Problemi u ljubavi: Skloni ste da brzo odete, nakon samo jednog razgovora. I dalje bi ostale prijatelji sa bivšima, ali ako ne razmišljaju zrelo kao i vi, lako idu u zaborav.

Srodna duša: Odgovara vam senzibilitet Jarca.

Nije za vas: Odbijaju vas ljudi koji su majstori drame. Na primer - Lavovi.

Žena Vaga

Vi u ljubavi: Vaše magične moći vam dozvoljavaju da budete sa muškarcem kakvog poželite i istog ćete za sekund naterati da se zaljubi u vas. Ali to ne znači da niste izbirljivi, naprotiv. Momak mora da izgleda dobro i da ume da se lepo obuče.

Problemi u ljubavi: Ponekad ste previše zaljubljeni u samu ljubav, bez da volite osobu koja je pored vas. To je rezultat toga što ste rođeni idealista i vidite samo ono što želite da vidite.

Srodna duša: Rak će vas obožavati kao nijedan drugi muškarac.

Nije za vas: Odolite Ovnu ili Vodoliji zato što nisu toliko romantični kao vi.

Žena Škorpija

Vi u ljubavi: Ne plašite se da se borite za ljubav. Čim bacite oko na nekog, instiktivno znate šta treba da radite kako biste ga osvojile. Volite kada su konci u vašim rukama. Emocije čuvate za sebe dok ne budete sigurni da mu možete verovati. Nakon toga, ne postoji intenzivnija ljubav od vaše.

Problemi u ljubavi: Veoma ste ljubomorni. Ako se predate tom osećanju, pretvarate se u "čudovište", pa se zato potrudite da ga čuvate zaključano negde što dalje od vašeg partnera.

Srodna duša: Slobodno se predajte Ribama i Rakovima.

Nije za vas: Potrebna vam je mnogo veća pažnja nego što vam Strelac može ponuditi.Nije za vas: Potrebna vam je mnogo veća pažnja nego što vam Strelac može ponuditi.

Žena Strelac

Vi u ljubavi: Opušteni ste na temu ljubavi, pa nema potrebe za dramom i zamaranjem. Volite tipove muškaraca koji znaju dobro da se zabavljaju, imaju avanturistički duh i spontani su. Potrebno vam je da poštuje vaše mišljenje takvo kakvo je. Duboko u sebi čeznete za putovanjima, pa vas često privlače muškarci egzotičnog izgleda.

Problemi u ljubavi: Vaše srce ide bez problema od jednog do drugog muškarca, zbog čega možete steći lošu reputaciju. U suštini, može vam se verovati, ali su momci nesigurni zato što ste preterano iskreni i govorite ono što mislite bez cenzure.

Srodna duša: Najbolje je da tražite muškarce slobodnog duha poput Vodolije ili Blizanaca.

Nije za vas: Muškarci rođeni u znaku Raka su previše osećajni i prizemni za vas.

Žena Jarac

Vi u ljubavi: Za vas je ljubav ozbiljna stvar. Nema šanse da svoje srce dovedete u opasnost, osim ako niste sigurni da su osećanja obostrana. Volite da ispitate okolinu, a potom da polako uđete u vezu. U vašim romantičnim pričama veliku ulogu imaju informacije i mišljenja prijatelja.

Problemi u ljubavi: Kada jednom uspostavite ljubavnu vezu, vi ste spremni za duge staze. Sa vama je raskid gotovo nemoguć zbog vaše odlučnosti da veza uspe.

Srodna duša: Bik i Devica vas razumeju bolje od bilo koga.

Nije za vas: Vaša obazrivost odbija žestoke Lavove i Ovnove.

Žena Vodolija

Vi u ljubavi: Nezavisni ste, pa je najveća greška koju partner može da napravi je da ugrozi vašu slobodu. Ne želite da ljubav upravlja vašim životom. U petak želite da budete sa njim, ali zato u subotu želite na žurku sa prijateljima. Ako mu to ne odgovara, lako mu kažete „zbogom“.

Problemi u ljubavi: Pazite da ne odbijate muškarce previše često, zato što bi se retko ko borio više puta za nešto što nema svrhe.

Srodna duša: Momak rođen u znaku Device je dobar izbor jer i on voli slobodu.

Nije za vas: Lav koji želi da ga obožavate nije dobar izbor iako među vama postoji neverovatna hemija.

Žena Riba

Vi u ljubavi: Vi ste romantičar koji u potpunosti veruje u srodne duše. Zapravo, spremni ste da okrenete zemlju kako bi pronašle vašu. Kada je nađete, uradićete sve da je sačuvate, čak i po cenu da njegove potrebe budu ispred vaših.

Problemi u ljubavi: Potreban vam je emotivan momak koji će razumeti vaše emocije. Ako nije na istoj talasnoj dužini kao i vi, zatvarate se u sebe i veza počinje da tone u nerazumevanje i nezadovoljstvo.

Srodna duša: Rak može da vam uzvrati emocije koje imate bolje od bilo kog drugog znaka.

Nije za vas: Egocentrični Ovan uživa u vašoj pažnji, ali i iskorišćava vaše srce.

Komentari (0)
Loading