Pomračenje u osi čvorova donosi drastične promene: Period pucanja veza i razvoda je pred nama, a ovaj znak proći će pakao

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 13:43 0

Lunarni čvorovi 17.jula menjaju osu i donose transformacije za svaki horoskopski znak

Mesec

Shutterstock

Počinje novi ciklus pomračenja, a pre njega, astrološku kartu neba menjaju lunarni čvorovi – 17. jul je dan transformacije za svaki horoskopski znak! Ovog transformativnog dana, svaki znak biće pozvan da se osloni na ključne aktivnosti koje daju prioritet ličnoj nezavisnosti, zbog toga što se severni i južni čvorovi menjaju, po prvi put od januara 2022. godine.

Lunarni čvorovi ukazuju na to gde će se pomračenja odvijati, a tokom poslednjih godinu i po, bili su postavljeni preko ose Bika i Škorpije. I dok je u tom periodu kolektivni fokus bio na želji za većom udobnošću i stabilnošću, kao i potrebi da se razreše i očiste strahovi i preterana kontrola, sada nastupa fokus na nezavisnost, samopotvrđivanje i pronalaženje ravnoteže, dok lunarni čvorovi prelaze u znak Ovna i Vage.

To znači da će se u narednih godinu i po pomračenja dešavati u ova dva znaka – kuće kojima vladaju Ovan i Vaga u vašoj natalnoj karti, biće pod snažnim uticajem, koji će svaki horoskopski znak osetiti i kada nema pomračenja.

Ovan

Ovnovi mogu da očekuju velike promene, jer se severni čvor pomera u prvu kuću samoizražavanja i identiteta. Tokom narednih 18 meseci, bićete pozvani da potvrdite svoju nezavisnost na nove i zanimljive načine, koji će vas lansirati na put ka višoj svesti. Srešćete se sa odlukama koje menjaju život i koje ne utiču samo na vas, već i na druge ljude u vašem životu, a koje uključuju vašu autonomiju. Razmislite o tome kako ljudi u vašem životu podstiču vašu individualnost i nezavisnost – ili je ometaju.

Bik        

Lunarni čvorovi koji prelaze u Ovna i Vagu stavljaju naglasak na način na koji brinete o svom umu, telu i duši. Bićete podstaknuti da prihvatite introspekciju i samoću u svom privatnom životu, a to može biti i vreme za nova interesovanja ili poduhvat koji vam omogućava da se fokusirate isključivo na sebe – dok i dalje održavate uredan društveni život. Možda nekome ovo deluje sebično, ali vi dajete prioritet svom mentalnom zdravlju.

Blizanci

Ovog meseca, dok lunarni čvorovi menjaju znakove, počećete da primećujete značajne promene u vašim prijateljstvima, zajednici, kao i u sopstvenim strastima i kreativnim poduhvatima. Ovo novo poglavlje omogućava vam da preuzmete vodeću ulogu u sopstvenom životu i naglašava vašu želju za ličnim ispunjenjem, kao i radost koju sami gajite. Moći ćete dublje da se povežete sa ljudima oko sebe, kao i da uspostavite nove veze i odnose.

Rak

Kako se severni i južni čvor menjaju, vaša karijera i imidž u javnosti počeće takođe da doživljavaju promene, zajedno sa vašim domom i porodičnim životom. Ova sezona vam omogućava da u potpunosti zavladate svojom profesijom, zato se oslonite na svoju prirodnu želju da preuzmete vođstvo. Iako će nov razvoj situacije zahtevati vašu pažnju, nemojte zanemariti svoju želju za ravnotežnom i društvenim vezama. Da biste u potpunosti napredovali u javnosti, vaš privatni svet mora biti stabilan, zato negujte udobno i bezbedno okruženje.

Lav

Lunarni čvorovi u znacima Ovna i Vage označavaju početak novog putovanja ka mentalnom i duhovnom prosvetljenju. Tokom narednih 18 meseci, usvajaćete nove sisteme verovanja i filozofije, oslobađajući se starih perspektiva i mišljenja, koja ste možda pokupili od drugih. Sada pronalazite svoj lični glas i bićete skloni da svoju novu poruku podelite sa svima koji žele da slušaju.

Devica

Lunarni čvorovi stavljaju naglasak na vašu ličnu imovinu, novac i zajedničke resurse, pozivajući vas da se oslonite na svoju potrebu za nezavisnošću u vašim odnosima sa bliskim osobama. Možda sada delite odgovornosti sa partnerom, ili učite kako da dozvolite ljudima da vas podrže. Iako ne volite da primate pomoć, ciklus pomračenja može biti podsetnik da vam je pomoć dostupna i da nema ničeg lošeg u tome da je prihvatite. To ne znači da ste manje sposobni da sami rešavate stvari.

Vaga       

Južni čvor se 17. jula pomera u vašu prvu kuću identiteta i samoizražavanja, dok se severni čvor istovremeno seli u vašu sedmu kuću odnosa i partnerstva, što označava početak ključnog vremena za vaše odnose, ali ne samo sa drugima. Tokom narednih nekoliko meseci razmišljaćete o tome na koji način podržavate ne samo svoje voljene, već i sami sebe. Vaši odnosi ne bi trebalo da zahtevaju da sebe zanemarite – otkrivate nove načine da budete tu za sebe, čak i kada ste posvećeni drugima.

Škorpija

Kako lunarni čvorovi menjaju znakove, počinje novi ciklus vaših navika, rutina i rituala brige o sebi. Od vas se traži da napravite nove, dinamične promene, koje se odnose na vaše fizičko zdravlje i blagostanje, a da pritom date prioritet svom mentalnom zdravlju.  Nemojte zanemariti svoju potrebu za odmorom i oporavkom – to je uvek produktivno korišćenje vremena.

Strelac

Ovog meseca promena lunarnih čvorova stavlja naglasak na vaše strasti, kreativne hobije, kao i na vaše društvene grupe i prijateljstva. Tokom narednih nekoliko meseci, bićete fokusirani na aktivnosti koje vam donose radost nezavisno od drugih, dok ćete i dalje aktivno težiti povezanosti sa svojom zajednicom. Ovaj ciklus pomračenja uči vas koliko je važno da sami negujete radost, kao i da podelite svoja iskustva sa onima oko vas.

Jarac

Monumentalne promene u vašem domaćinstvu, porodici, karijeri, kao i u vašem javnom nastupu. Vodi vas karijera i sada će se to samo pojačati – pozvani ste da uspostavite zdravu ravnotežu između svog javnog i privatnog života. Lični ciljevi i ambicije koje imate u vezi sa svojim prirodnim staništem, zahtevaju vašu pažnju, jer to može značiti uspostavljanje određenih granica na poslu.

Vodolija

Kako se osa lunarnih čvorova pomera, vi ćete aktivno tražiti više informacija i znanja u svom svakodnevnom životu i oslobađati se zastarelih uverenja, koja možda nisu u potpunosti usklađena sa vašim samoizražavanjem. Uvek želite da naučite nove stvari, a vaša želja se proširuje i vodi vaš um u nove uzbudljive dubine. Iako ste sada obavezni da budete prosvetljeni novim perspektivama, ne napuštajte stare filozofije, osim ako više nisu u skladu sa onim što postajete.

Ribe

Promena čunarnih čvorova stavlja naglasak na novac, resurse, zajedničku imovinu i odgovornosti. Tokom narednih nekoliko meseci, otkrićete nove uzbudljive načine da potvrdite svoju nezavisnost u finansijama, a takođe ćete razmišljati i gde da povučete crtu u pogledu toga kako delite svoju imovinu sa drugima. Vi ste po prirodi nesebični, ali ovaj ciklus vam omogućava da razlikujete šta pripada vama i samo vama – i šta ne morate da delite sa drugima.

Komentari (0)
Loading