Za njihov horoskopski znak se kaže da su slabići, ali mi se ne bi složile: Ove Srpkinje su jake kao lavice, ali se po horoskopu to nikad ne bi reklo

Olja Jelić Vesti 22.06.2023 15:38 0

Počela je sezona vladavine Raka, a ovaj znak važi za najnežniji znak Zodijaka. Žene rođene u ovom znaku važe za idealne supruge i majke

Mirjana Bobič Mojsilović, Zorica Brunclik, Katarina Živković

Alo!/ Rajko Ristić

Žena Rak, važi za damu koja je veliki emotivac, koju prijatelji mnogo vole, jer je uvek tu za njih, spremna da pokloni ljubavi i više nego što joj se pruži. 

Iako emotivne i ranjive, kada je život surov prema njima postaju jake kao stena. Ono što ovu ženu krasi najviše jeste ideal kada je u pitanju uloga supruge i majke. Ona je stidljiva, uvek čeka prvi korak muškarca, a kad se zaljubi predaje se u potpunosti. i ne postoji niko osim voljenog. 

Idealan muškarac za nju je Bik, a dobro se slaže i sa Ribama i Devicama. Žena Rak važi za najbrižniju mamu Zodijaka, ali neće razmaziti svoju decu ili ih držati pod staklenim zvonom. Kod nje se zna red, deca imaju svoje obaveze, uči ih kako da budu samostalna i odgovorna, a da pri tom nije nimalo stroga.

Žena Rak je plemenita, čiste i tople duše, a njena pozitivna energija i harizma će vas oboriti s nogu.Možete joj verovati jer vas neće razočarati. Ali ako je povredite ne zaboravlja i slobodno pakujte kofere. 

Ove poznate žene rođene su u znaku Raka. 

Za ove žene sa naše estrade kažu da su jake kao lavice, ali su ipak nežne Račice.

 

Komentari (0)
Loading