Do 17. juna novac stiže za 4 znaka: Evo ko treba da igra igre na sreću

Slobodanka Ćorić Vesti 10.06.2023 09:34 0

Venera i Mars su u Lavu, pa imamo potrebu da kupujemo luksuzne stvari, jer to nije stvar presiža, nego je takav astrološki period

Do 17. juna novac stiže za 4 znaka: Evo ko treba da igra igre na sreću

Shutterstock

Jupiter, planeta sreće, nalazi se u Biku, pa nam olakšava da steknemo novac. Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini horoskopski znakovi će imati više sreće sa novcem nego ostali.

Venera i Mars su u Lavu, pa imamo potrebu da kupujemo luksuzne stvari, jer to nije stvar presiža, nego je takav astrološki period. Ipak, kombinacija planeta iz Bika i onih iz Lava ukazuje da će biti bespotrebnih i neočekivanih troškova, tako da treba da budemo racionalni sa finansijama.

BLIZANCI

Sezona vašeg znaka traje, tako da sve zavisi od lične inicijative. Uspeh na finansijskom planu zavisi isključivo od vas, tako da treba da iskoristite ovaj period koji je povoljan. Novac vam neće nedostajati, pre svega jer ćete biti odličan pregovarač zbog Merkura.

BIK

Jupiter u vašem znaku, a i planeta u Blizancima donose vam materijalno blagostanje. Imaćete zaradu iz dva izvora, tako da je ovaj period veoma povoljan za novac. Posredstvom Blizanaca možete dodatno da zaradite.

RAK

Mars i Venera u polju finansija donose vam odličnu zaradu. Imate mogućnost da ostvarite veliki profit. Bićete zadovoljni realizacijom određenog poslovnog projekta. Jedno zbog čega treba da budete oprezni jeste jer ste skloni trošenju novca.

LAV

Prija vam Mars i Venera u vašem znaku, pa pokloni i novac stižu sa svih strana. Bićete zadovoljni nedeljom koja dolazi, jer su planete na vašoj strani. Dobićete vredne poklone koji će vam značiti više nego novac.

Komentari (0)
Loading