Koji su najlepši horoskopski znaci: Ribe su na vrhu lestvice po lepoti, a za ovaj znak kažu da je najružniji

Olja Jelić Vesti 08.06.2023 11:27 0

Prema astrologiji, naši horoskopski znaci "krivi" su za sve one posebne osobine kojima privlačimo pažnju drugih ljudi. Ne samo da određuju našu ličnost, već mogu odrediti i naše crte lica ili naš tip kože

lepota

Shutterstock

Astrologija utiče na naš fizički izgled, pa se smatra da su pripadnici nekog znaka lepši od drugih. 

Ribe su najlepši horoskopski znak


Sa svojim zadivljujućim, lepršavim obrvama i slatkim pramenovima, Ribe imaju sve što je potrebno za privlačenje pažnje. Uz ovaj znak trebalo bi da ide i upozorenje na opasnost, jer oči Ribe su toliko duboke da utapanje u njih predstavlja ozbiljan rizik

Lav ima intenzivnu lepotu


Sa savršenim nosom, očima koje oduzimaju dah i prelepim tenom, Lav je sigurno među lepšim znakovima. Lavovi imaju ljupka, ovalna lica, tanke usne i često rupice na obrazima. Kosa je takođe jedan od najistaknutijih detalja na njima. Gotovo je nemoguće ne primetiti ih!

Vaga ima nežnu lepotu

Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Njihove prekrasne obrve, smele oči i svilenkasta kosa čine interesantnu kombinaciju kada je u pitanju lepota. Njihov šarm je potpuno zarazan.

Strelac se može pohvaliti neobičnom lepotom

Strelčeva velikodušnost i ljubav prema avanturama sjaje i čine ga potpuno zadivljujućim. Oči su mu poput dragog kamenja i nemoguće je ne primetiti ga. A ima i prekrasnu gustu kosu.

Blizanci imaju živopisnu lepotu

Sa ovalnim licem poput porculanske lutke, Blizanci imaju anđeoski izgled. Njihova često valovita kosa dodaje dašak divljine njihovom slatkom izgledu i dobro se slaže s njihovim prodorno svetlim očima. Iz Blizanaca prosto izbijaju inteligencija i ljubav prema životu, a osmehom od milion dolara blistaju gde god se pojave.

Devica ima ledenu lepotu

Sa svojim tankim usnama i šarmantnim ali znatiželjnim izgledom Devica prirodno slama srca. Njene tužne oči i anđeoske crte lica često ih čine pomalo tužnima i melanholičnima.

Lepota je kod Bika skrivena od znatiželjnih pogleda


Senzualnost i nežnost su osobine koje se odražavaju na Bikovom licu. Njegova veličanstvena kosa i oči čine ga zaista lepim i neuobičajenim znakom.

Ovan ima snažnu lepotu

Svojim četvrtastim licima Ovnovi uglavnom imaju snažan izgled koji nikada ne ostaje nezapažen. Njihove intenzivne oči mogu se protumačiti kao agresivne i zastrašujuće, posebno ako su propraćene gustim obrvama.

Jarac je suptilno lep

Njihova specifična lica i tanka kosa možda se tradicionalno ne smatraju lepima, ali njihov karakter ih čini dragima. Njihov grub i čvrst izgled pojačavaju guste obrve i neprestano mrštenje, piše.

Vodolija ima specifičnu lepotu

Njihova četvrtasta lica i visoka čela čine Vodolije vrlo originalnima. Njihove velike, svetle oči i divlje obrve pokazuju koliko su otvoreni i šašavi. Ovaj horoskopski znak nema vremena za gledanje u ogledalo.

Rak je najmanje lep znak

Rak je poznat po svom okruglom licu. Za oči se često kaže da su prozori duše, i to je definitivno slučaj sa Rakom. Njihove osobine ih često stavljaju u poziciju slatkih i simpatičnih.
Komentari (0)
Loading