Ove Srpkinje rođene su u najomraženijem horoskopskom znaku: Iz njih, ipak izbija lepota i harizma

Olja Jelić Vesti 03.06.2023 15:52 0

Ovaj horoskopski znak bije loš glas

Ove Srpkinje rođene su u najomraženijem horoskopskom znaku: Iz njih, ipak izbija lepota i harizma

ATA Images

Dvolični, nepouzdani, prevrtljivi..sve su to osobine koje se odnose na Blizance, treći znak Zodijaka. Sa druge strane, oni su neverovatno harizmatični, mladoliki, vrcavi. Jedna fatalna kombinacija, tako da ne čudi da su uvek upamćeni i primećeni gde god da se pojave. 

Kao znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije, Blizanci su odlični u promeni, a sve kako bi se uklopili sa onim sa kim razgovaraju. Zbog toga mnogi osećaju kao da nikada ne mogu u potpunosti da veruju Blizancima. Otuda i onaj prikaz sa dva lica koji je karakterističan za ovaj znak.

Žene Blizanci su jedne od najfatalnijih žena Zodijaka, upravo zbog te njihove spontanosti. Pritom,vole užitak i zabavu i ne žele da gube vreme na ono što im nije zanimljivo.

Ako tražite život pun iznenađenja, onda ćete ga naći sa ženom u ovom znaku.

Žene Blizanci cene lični prostor i slobodu, i kod sebe i kod drugih, i veoma su pametne i ambiciozne, a i vrlo su otvorene, kreativne i ne plaše se da kažu šta misle.

Ovo su poznate Srpkinje koje su rođene u znaku Blizanaca. 

1. Jelena Đoković

 

 

Rođena je 17.juna 1986. u Beogradu. Ona je supruga našeg najpoznatijeg tenisera Novaka Đokovića. Trenutno je posvećena radu u Fondaciji Novak Đoković. 

2. Ceca Ražnatović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je 14.juna 1973. Ona je najveća balkanska zvezda koja je punila dvorane i stadione, sa mnogobrojnim hitovima. Majka je dvoje dece i baka dva unuka. 

3. Anastasija Ražnatović 

 

 

Ćerka Cece Ražnatović, koja se bavi pevanjem i modelingom. Rođena je 25.maja 1998. godine u Beogradu. 

4. Anica Dobra

Anica Dobra je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica. Pored uloga u domaćim predstavama, filmovima i serijama često glumi i u ostvarenjima nemačke kinematografije.

 

 

Rođena je 3. juna 1963. godine u Beogradu. Živi i radi u rodnom gradu.


 

 

Komentari (0)
Loading