Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK 9. decembar: Ribe, očekuju vas FINANSIJSKI problemi, Vage, ovo je dan za RADOVANJE!

Vesti 09.12.2021 07:59 0

Proverite da li su vam zvezde naklonjene i danas

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK 9. decembar: Ribe, očekuju vas FINANSIJSKI problemi, Vage, ovo je dan za RADOVANJE!

Pexels

Ovan
Posao vam ide odlično i to je zahvaljujući vašem trudu. Hoćete da uspostavite bolje odnose u krugu porodice. Od vas zavisi kako će se održati stvari sa partnerom. Zdravlje je najbitnije i posvetite se tome. 


Bik 
Četvrtak je dan koji je najbolje da posvetite drugima, u ovom slučaju je važno da to budu vaši poslovni saradnici i partner. Od vas zavisi kako ce se stvari odvijati. Zdravlje je stabilno. 


Blizanci
Mesec aktivira vaše polje ljubavi i bićete veoma zadovoljni današnjim danom. Partner vam je velika podrška za poslovne aktivnosti. Obratite pažnju na ishranu i na sve što ima veze sa tim.


Rak 
Vaša potreba da budete uvek za druge danas ce vas potpuno iscrpeti. Probajte da budete sebi najbitniji i da se toga pridržavate. Jedan član porodice vas opterećuje svojim pitanjima. 


Lav 
Vaša planeta Sunce pravi Lepe aspekte i donosi vam Lepe mogućnosti tokom dana. Ljubavni život vam je u krizi i to ce vas opteretiti previse. Pokušajte da budete u skladu sa sobom. 


Devica 
Vaša snaga je danas u porastu i to iskoristite da budete sa sobom načisto šta želite od sebe i od svojih poslovnih saradnika. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ribe. Zdravstveno stanje je odlično. 


Vaga 
U ovom periodu od osobe u znaku Ribe dobićete jako dobar kompliment u vezi svog posla. Potrudite se da budete što bolji jer su mogući novčani dobici do kraja godine u vezi posla. Ljubav je stabilna. 


Škorpija 
U ovom periodu od osobe u znaku Ovna bićete veoma pozitivno pokrenuti u vezi posla i u vezi novih ideja. Moguć je put do kraja nedelje u vezi posla i buduce saradnje sa osobom u znaku Lava. Zdravlje je nepromenljivo. 


Jarac
Saturn vam zatvara vrata i emotivno ste u blokadi. Osećate da ste veoma blokirani l da ne mozete da se pokrenete. Najvaznije je da provetite pritisak i da se malo vise mentalno odmorite. 


Vodolija 
Pokrenite se energetski i budite sebi najbitniji. Ovo je veoma iscrpljujući period za sve sto se desava oko vas. Proverite svoje zdravlje jer su moguci problemi sa kičmom.


Ribe 
Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko puta priliku da se posvadjate sa ljudima oko sebe posebno sa osobom u znaku Jarca. Moguci problemi sa novcem. 
 

Komentari (0)
Loading