Danas NAPADA retrogradni Pluton: Ova TRI ZNAKA su u opasnosti, neće znati šta ih je snašlo!

Vesti 01.05.2023 13:35 0

1. maja krenuo je retrogradni Pluton koji će nekim znacima zagorčati život!

Danas NAPADA retrogradni Pluton: Ova TRI ZNAKA su u opasnosti, neće znati šta ih je snašlo!

Shutterstock

Od kada je Pluton u martu ušao u znak Vodolije odredjene stvari su se dešavale i to su osetili najviše oni koji su rodjeni u fiksnim znacima kao što su Lavovi, Vodolije, Bikovi i Škorpije. 

Pluton će 1. maja  2023. da krene na svoje retrogradno putovanje ( unazad vraćajući se u " prošlost " ) i biće retrogradan do 10. oktobra gde će se vratiti u znak Jarca na 27 ° stepenu. U ovom periodu mnogo toga što se nije završilo može sada dobiti svoj oblik i svoju potvrdu. Jako je važno znati koje polje vaše natalne karte pokreće jer kroz to polje se završavaju odredjene bitne stvari ili odluke koje utiču na vašu unutrašnju transformaciju. 

Ljudi koji su rodjeni u prvoj dekadi Vodolije će najviše osetiti ovaj uticaj Plotuna jer će ih naterati da menjaju kod sebe neke osobine ili neko ponašanje koje im stvara veliki teret po pitanju zdravlja i po pitanju svakodnevnih životnih obaveza. 

Takodje osobe koje su rodjene u prvoj dekadi znaka Lava imaju veliku potrebu da se veoma povuku u svoj svet razmišljanja o da dobrom analizom sebe i svojih postupaka shvate šta se bitno dešavalo i menjalo od ovog marta nadalje. 

Uticaj ovog retrogradnog Plutona osetiće sve Škorpije i Bikovi koji su rodjeni u prvoj dekadi, samo što ce se kod njih stvari odvijati kroz odnose u kući i unutar posla i poslovnih odnosa. Ti odnosi će pretrpeti velike neophodne promene u kojima Bikovi i Škorpije se neće lako snaći. 

Takodje ovo može biti zanimljiv period i za Jarčeve jer se Pluton vraća u njihovom znaku. Ovo može biti problematično za one pripadnike ovog znaka samo ako nisu naučili da se odvoje od prošlosti. 

 
Komentari (0)
Loading