Veliki ASTRO kalendar za APRIL: Dobro zapamtite ovih šest datuma, svima će nam pomrsiti konce, a ovi znaci su prvi na UDARU

Vesti 01.04.2023 20:00 0

Zapamtite ove datume jer donose novu i interesantnu, pokretačku energiju

Veliki ASTRO kalendar za APRIL: Dobro zapamtite ovih šest datuma, svima će nam pomrsiti konce, a ovi znaci su prvi na UDARU

Shutterstock

3.4. Merkur prelazi u znak Bika, gde će ostati do 11.6. što je malo duži period za ovu planetu. Ovde se komunikacija smanjuje i posebno je važno poštovati poslovne dogovore. Već  7.4. Merkur kreće u retro senku da bi 21. aprila krenuo u svoj retrogradni hod koji će trajati do 15. maja.

6. 4. Pun Mesec u znaku Vage koji će doneti veliko razrešavanje ljubavnih problema posebno za sve kardinalne znakove : Rakove, Ovnove, Vage i Jarčeve. U ovom trenutku najvažnije je ne praviti velike ljubavne " rezove" posebno kada su u pitanju veze koje su skoro započete. 

11. 4. Venera ulazi u znak Blizanaca, gde će biti do 7. maja. Dok je Venera u ovom znaku možemo očekivati pojačanu komunikaciju u ljubavnom odnosu, a ovo može biti jako dobar period kada su u pitanju odnosi u ljubavi za sve pripadnike vatrenih  i vazdušnih znakova.  

19.4. Saturn u Ribama pravi sekstil sa Severnim čvorom u znaku Bika i donosi veliku moć unutrašnjeg mira a najviše će to osetiti zemljani znaci ili oni koji imaju Mesec u znaku Jarca ili u znaku Bika. 

20. 4 . Početak sezone Bikove, Sunce prelazi u znak Bika a njegov vladar je Venera. Ovo je period velikih unutrašnjih promena u smislu da se osobe menjanju u skladu sa svojim potrebama. Najviše ovu energiju  osećaju Bikovi i oni koji su u podznaku Bik. 

20.4. mlad Mesec u znaku Ovna, na karmičkom stepenu, 29 stepen Ovna, veoma zanimljiva energija koja nam donosi mogućnost da neke stvari ponovo pokrenemo zato što već smo imali mlad Mesec u znaku Ovna. 

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading