Ova tri znaka čeka neviđena sreća u novembru: Venera u Blizancima menja im život iz korena

J.V. Vesti 02.11.2023 12:35 0

Ako ste rođeni u ovim znacima, konačno ćete moći da odahnete i to početka aprila

Ova tri znaka čeka neviđena sreća u novembru: Venera u Blizancima menja im život iz korena

unsplash

Venera ulazi u znak Blizanaca 11. aprila, a ova astrološka pojava učiniće da nekim horoskopskim znacima ovaj period bude veoma intenzivan, dok će neki kroz ove promene proći lagano i bezbrižno, dakle imaće mnogo sreće. Evo o koja tri znaka je reč.

Blizanci

Venera u Blizancima podiže vam svest u oblastima koje nisu fizički opipljive. To će vam pomoći da otvorite um i osvestite stvari koje ste direktno ili indirektno izbegavali. Podsetiće vas da je za neke stvari i dalje potrebno vreme i posebna pažnja. Prestanite probleme da gurate pod tepih. Tenike za opuštanje mogu vam pomoći da redefinišete svoje prioritete i osigurate da vaše fizičke i mentalne potrebe budu zadovoljene. 

Vaga

Venera u Ovnu učiniće da se promeni vaš pogled na svet. Useljava se u vašu kuću životne filozofije i ukazuje na važno vreme za istraživanje, proširenje vidika i uvažavanje različitih navika i kultura van vaše. Možda ćete osetiti potrebu da se uronite u knjige za pozitivnu transformaciju koje ranije niste mogli da pročitate ili da dublje zađete u svoju podsvest. 

Vodolija

Venera u Ovnu inspirisaće vas da kreirate i iskoristite sve kreativne ideje. Sada je trenutak kada ih možete pretvorite u poslovne poduhvate. To će vas ohrabriti da se okružite društvom za koje znate da može zadovoljiti vaše duhovne potrebe. Pored toga, to će vas voditi da radite na sebi i unapredite one stvari koje omogućavaju vašem unutrašnjem detetu da se opusti i zasiti svoju radoznalost.

Komentari (0)
Loading