Venera je u Biku: Ovim znacima konačno stiže novac koji su predugo čekali

Vesti 20.03.2023 20:30 0

Venera je planeta koja najviše govori o tome koliko i na koji način volimo sebe ali i na koji način privlačimo ljubav u svom životu

Venera je u Biku: Ovim znacima konačno stiže novac koji su predugo čekali

Shutterstock

Kada se Venera nađe u svom sedištu, daje nam mogućnosti da u tom periodu privučemo lepe ljubavne trenutke , zdrave i normalne ljubavne odnose..

Kada se Venera nalazi u znaku Bika ili u znaku Vage to astrološki kaže da je to sedište Venere. Od 16 marta ulazi u znak Bika što znači da će doprineti stabilizaciji ljubavnih odnosa jer će pozitivno uticati na sve nas. 

Najbolje će proći vodeni i zemljani znaci jer ova Venera daje mogućnost da se lako iskažu emocije na najbolji mogući način i da se ostvari emotivna stabilnost. 

Posebno će sreću u ljubavi imati Device i Jarčevi jer za njih je ovo veoma pozitivan period koji govori o aktiviranju stabilne komunikacije u ljubavnom odnosu ali donošenju jako bitnih odluka u vezi novčanih transakcija ( jer Venera u Biku je zadužena i za poslovne uspehe.).

Rakovi će takođe imati jako lep period a može doći do obnove nekih veza iz prošlosti do kraja marta. Ribe stabilizuju svoju emotivnu stranu tako što će stabilizovati sami sebe i osećaj vrednovanja sopstvene ličnosti. 

Neki znaci neće imati baš sreće u ljubavi pod uticajem ove Venere a to su Škorpije, Lavovi i Vodolije. Škorpije bi trebalo da povedu računa o tome da li i koliko daju prostora prošlosti a Lavovi će biti veoma nesnosni u svojim zahtevima što stvara loše odnose i nestabilnost. Kada su u pitanju Vodolije,  njihova najbolja snaga se nalazi u verovanju da su najbolji. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading