Saveti ASTROLOGA koje morate usvojiti: Počinje sezona STRELACA, pred nama je NAJBOLJI period optimizma i sreće

Vesti 22.11.2021 14:35 0

Za razliku od Škorpije, Strelca ne zanimaju drame ili rad sa teškim emocijama. Strelac, kao jedan od znakova vatrene stihije, veoma je fleksibilan, prilagodljiv i izražajan. Njime vlada Jupiter, planeta optimizma i sreće. Stoga vas u narednih deset dana očekuju razna nova iskustva i veze na svom putu koje će vam obogatiti život

Saveti ASTROLOGA koje morate usvojiti: Počinje sezona STRELACA, pred nama je NAJBOLJI period optimizma i sreće

Pexels/Pavel

Ostvarite smele vizije i ciljeve

Vreme kada je Sunce u znaku Strelca je savršeno vreme da realizujemo planove i snove, budemo avanturistički raspoloženi i preduzmemo smele akcije kako bismo nas približili cilju. Sada je pravo vreme da sve o čemu ste razmišljali i sanjali ostvarite u protekloj godini.

Popravi odnose

26. novembra asteroid Hiron i planeta Saturn će se postaviti u veoma povoljan položaj. Ovo će biti retka prilika da se zaleče stare, nezalečene rane i iskoristi energija potrebna za lečenje odnosa. Bez obzira da li želite da popravite romantičnu vezu ili prijateljsku vezu, sezona Strelca je najbolje vreme u godini za postizanje harmonije.

Završite stare poslove

Sezona Strelca takođe će biti puna nekoliko važnih momenata, na koje će uticati položaj Neptuna i decembarsko pomračenje Sunca u mladom mesecu Strelca. Očekujte mnogo važnih završetaka od 30. novembra do poslednjeg punog meseca u godini u Blizancima (18. decembra). Tokom ove dve nedelje, možda ćete se osećati čudno i neprijatno jer zatvarate poglavlje koje je počelo u maju 2020. Neki završeci mogu biti bolni, dok drugi mogu da se otvore za nešto novo.

Zapamtite da promena ne mora da bude nešto strašno. Često nas to može dovesti tačno tamo gde treba da budemo.

Međutim, postoji poseban dan u sezoni Strelca na koji treba paziti: 4. decembar. Tada će doći do potpunog pomračenja Sunca, koje u kombinaciji sa Merkurom daje snagu, strast i energiju životu. Ali i tog dana mogu se izgovoriti reči koje će povrediti nekoga ko vam se sviđa ili volite. Zapamtite da vaše reči imaju moć i težinu. Koristite ih mudro.

Pustite kormilo i dopustite da vas ponese talas događaja

Glavna tema ovogodišnje sezone za Strelce je sloboda, tako da možete osetiti žeđ za slobodom i želju da sledite sopstvene ideje i ciljeve. Mnogi ljudi možda čak žele da se oslobode veza i odnosa sa ljudima ili situacijama koje su možda do sada sprečavale njihove snove. Sezona Strelca je vreme da se oslobodite kormila i vidite šta bi se moglo dogoditi.

Komentari (0)
Loading