Za ova TRI znaka mart će biti pravi pakao: Preti im razvod i ozbiljni problemi u porodici

Nena Janković Vesti 17.03.2023 19:00 0

Razvod kao tema uvek se provlači kroz astrološka tumačenja a zbog uticaja određenih planeta ovi znakovi mogu imati problema do kraja ovog meseca

Za ova TRI znaka mart će biti pravi pakao: Preti im razvod i ozbiljni problemi u porodici

Shutterstock

Prvi " na udaru " mogu biti Jarčevi, zbog pozicije Marsa, koji od 25 marta prelazi u znak Raka odnosno prolazi kroz  njihovo sedmo polje, polje bračnih i partnerskih odnosa. Mars u Raku je veoma nezgodna pozicija, jer se Mars ovde ne oseća stabilno i emotivno pokreće velike sukobe naročito kada su u pitanju muško-ženski odnosi. Jarčevi bi trebalo da povede računa o tome kakav razgovor vode sa svojom " boljom " polovinom. Marsova energija može biti veoma agresivna kada je u pitanju stil razgovora što može da proizvede veoma teške posledice za emotivne odnose. 

 

Takođe ovo je nepovoljan emotivni period i za same Rakove jer Mars u ovom preemotivnom znaku podstiče potrebu da se emocije uzburkaju i da se vraćaju problemi iz prošlosti. Ovo je posebno savet za žene koje su rođene u znaku Raka, najvažnije ostati dosledan u svojim stavovima i ne padati " u  vatru " za najmanju sitnicu u odnosu sa partnerom. Sve se može rešiti kroz miran razgovor. 

 

Još jedan znak koji može prolaziti kroz problematičan odnos sa partnerom, to su Ovnovi. Mars u Raku prolazi kroz njihovo polje porodice i stvara im osećaj napetosti i nervoze koji ne mogu da savladaju. Ovo se najviše odnosi na ženske pripadnike ovog znaka jer energija Marsa se odražava kroz ženski znak. Mogu se aktivirati problemi od pre nekoliko meseci koji nisu nimalo jednostavni a tiču se odnosa sa decom ili rodbinom. U tom smislu mnogi Ovnovi će poželeti da "eksplodiraju " od osećaja nepravde.  

Komentari (0)
Loading