Saturn je od danas u Ribama: Ova planeta donosi katastrofu, a ova tri znaka će da preplaču naredne tri godine

Nena Janković Vesti 07.03.2023 14:15 1

Paneta Saturn je veoma izazovna planeta i kada menja poziciju, ona tada iskušava sve naše životne aspekte. Njen boravak u znaku Ribe počinje 7. marta i trajaće do 25 maja 2025.

Saturn je od danas u Ribama: Ova planeta donosi katastrofu, a ova tri znaka će da preplaču naredne tri godine

Shutterstock

U ovom periodu bićemo pod jakim uticajem saturnovih izazova i svako od nas će proći onako kako je zaslužio. 

 

Vodeni znaci su pod jakim uticajem ovog Saturna, jer će Saturn preći u vodeni znak, u znaku Ribe. Ribama će doneti velika životna iskušenja na emotivnom planu ali i velika životna sazrevanja. Kada su u pitanju Rakovi, oni će biti nagrađeni za sve ono što su čekali unazad nekoliko godina, posebno kada su u pitanju ljubavni i emotivni planovi. Što se tiče Škorpija, njihova energija će biti veoma jasno definisana i aktiviraju se veoma dobri poslovni planovi koji obećavaju veliki poslove sa inostranstvo. Generalno vodeni znaci će biti pod jako dobrim uticajem ovog Saturna, što pozitivno utiče na njihovo fizičko i mentalno zdravlje. 

 

Zemljani znaci su blisko povezani sa energijom Saturna. Jarčevi će doneti jako važne životne odluke a neki od njih menjaju životno okruženje. Bikovi su veoma stabilni i ovaj Saturn im donosi jako lepe finansijske momente koji zavise isključivo od njih. Kada su u pitanju Device, ovaj period im donosi veliko lično sazrevanje kroz izazovne odluke koje se tiču ljubavnog i emotivnog aspekta. Neke Device će odlučiti da prekinu svoje dugogodišnje veze zbog potrebe da regenerišu svoju svakodnevicu. 

 

Vatreni znaci su uvek puni ideja pa će uticaj ovog Saturna iskoristiti za afirmaciju svojih poslovnih aspekata. Lavovima je ovo veoma zanimljiv period za donošenje odluka po pitanju nekretnina a kada su u pitanju Ovnovi, oni će biti posvećeni stvarima i događajima iz prošlosti koji još uvek jako utiču na sadašnji trenutak. Strelčevi su veoma okrenuti sebi i ovaj Saturnu će im doneti mogućnosti da konačno poveruju u sebe i u svoje poslovne planove za inostranstvo.

 

Vazdušni znaci su totalno u opozitnom aspektu sa Saturnom. Blizanci će ostvariti svoje ljubavne aspekte ali će morati da se prilagođavaju stvarima na koje insistira partner. Vage su veoma "verne Jovane" u ljubavnom smislu a ovaj Saturn u znaku ribe da je mogućnost da ljubavni odnosi idu na viši nivo " igrice ". Vodolije se osećaju veoma oslobođeno jer se Saturn više ne nalazi u njihovom sazvežđu i u narednom periodu ostvaruju svoju slobodu u pravom smislu te reči.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Ljubica
09.03.2023 20:24

Kako glup naslov samo da bi se budale upecale i otvorile cijeli tekst 😡😡😡