On su najstrastveniji LJUBAVNICI: Muškarca ili ženu u ovom ZNAKU niko ne bi mogao da odbije, za sve ostale su fatalni

Vesti 17.05.2023 20:48 0

Astrologija je znanje iz davnina koje može nam dati smernice na koji način i kako ljudi vole i pružaju ljubav. Ljubav je pokretač svega u životu, a znak koji to najlepše i najstrastvenije čini - to su Lavovi

On su najstrastveniji LJUBAVNICI: Muškarca ili ženu u ovom ZNAKU niko ne bi mogao da odbije, za sve ostale  su fatalni

Shutterstock

Lav je znak koji je pod uticajem Sunca. Sunce govori o našoj ličnoj motivaciji, o energiji koju posedujemo, o životnoj snazi koju ima pojedinac. 
Lavovska energija je najdominantnija kada su u pitanju znaci horoskopa pa samim tim i njihova ljubav je iznad svih. 
Lav kada voli, njegovo srce je prepuno ljubavi i emocija. Lavovska energija se oseća na prvi pogled i Lav ne ume da sakrije svoje emocije pa i ljubav koju gaji prema voljenom biću. 
To su osobe koje imaju široko srce, otvoreno iskreno pokazuju svoje emocije. Kada vas Lav voli, onda ste vi jedina osoba na svetu i bićete veoma zadovoljni tretmanom koji vam pruža ovaj znak. 
Za njih ništa ne postoji kao prepreka kada je u pitanju ljubav i kada su u pitanju emotivne reakcije. Njihova ljubav je strastvena, duboka, iskrena i puna radosti. Uz ovaj znak se osećate prihvaćeno, zaštićeno, voljeno i maksimalno poštovano. 
Lav ima velike emocije, ali i visoke standarde kada je u pitanju ljubavna strana. Lav je maksimalno veran i odan ali isto to očekuje i od druge strane. Ne podnosi da ga ignorišete. Često se ponaša dramatično ako nije u centru pažnje, ali ga ljutnja brzo prolazi. 
Smatrajte sebe srećnikom ako imate za partnera Lava ili Lavicu. 

Komentari (0)
Loading