Veliki ASTRO kalendar za MAJ: Ovih SEDAM datuma će nam pomrsiti konce, evo koji ZNACI su prvi na UDARU

Vesti 30.04.2023 17:00 0

Ovih sedam datuma, u astrološkom smislu, najznačajni su u mesecu koji je pred nama

Veliki ASTRO kalendar za MAJ: Ovih SEDAM datuma će nam pomrsiti konce, evo koji ZNACI su prvi na UDARU

Printscreen/Facebook

Stigli smo do maja, najlepšeg meseca u godini kada počinje proleće. Baš kao što se budi i priroda, probudićemo se i mi. Imaćemo mnogo više energije, osećaćemo se bolje a i čeka nas mnogo lepši period.

Ovih sedam datuma, u astrološkom smislu, najznačajni su u mesecu koji je pre nama.

1.5. Venera izlazi iz retrogradne senke u znaku Jarca. Jake emocije koje nas vraćaju u prošlost i veliko emotivno preispitivanje. 

2.5. Mlad Mesec u znaku Ribe. Novi početak uz verovanje u sebe i veliki rad na sebi. Najvažnije je raditi na sebi i razvijati svoju duhovnu stranu.

6.5. Venera prelazi u znak Vodolije. Nove ljubavne odluke i velike promene u postojećim vezama i brakovima. Takođe, tada i Mars prelazi u znak Vodolije. Nova energija koja utiče na budemo budni i svesni svoje primarne energije. Pokretanje prvog energetskog centra koji je najvažniji za zdravlje. 

10.5. Merkur prelazi u znak Ribe. Uticaj emocija na naš način razmišljanja i dans nije dobor da donosite  nove i nagle odluke. 

18.5. Pun Mesec u znaku Device. Kulminacija svih emocija koje nas vuku na dno, koji nas teraju da budemo isuviše u planovima i šemama. Potrebno je racionalizovati svoje emotivne doživljaje. 

20.5. Sunce prelazi u znak Ovan, počinje proleće. Po astrološkoj analizi ovo je početak nove astrološke godine, jer Sunce se sada nalazi na 0 stepenu Zodijaka. 

Sve se budi, sve se pokreće, nova energija i velike globalne promene. 

 

Komentari (0)
Loading