Ko će imati najviše sreće u ljubavi? Astroškinja Nena Janković otkriva šta donosi Venera u Ovnu od 20. aprila do 16. maja

Vesti 19.05.2023 20:55 0

Venera u Ovnu prevashodno ukazuje na razvijanje i negovanje ljubavi prema sebi

Ko će imati najviše sreće u ljubavi? Astroškinja Nena Janković otkriva šta donosi Venera u Ovnu od 20. aprila do 16. maja

Shutterstock

Kad god se Venera nađe u nekom znaku, ona manifestuje energiju tog znaka. Venera će ući u znak Ovna 20. februara i tu će boraviti do 16.marta ove godine. Venera je ovde u veoma nezgodnoj poziciji zato što se nalazi u svom izgonu. 

Venera ima svoje sedište u znaku Vage, a Vaga i Ovan su dva suprotna znaka. Pa zbog toga kada se Venera nađe u suprotnom znaku kao što će se naći u znaku Ovna, onda njena energija je previše jaka, pokreće strasti i vatrene emocije koje baš ne mogu tako lako da se kontrolišu. Ovaj uticaj Venere u znaku Ovna posebno je negativam za one ljude koji su rođeni u znaku Raka, Jarca i u znaku Vage. 

Zašto?

Venera u znaku Ovna pravi opoziciju na Sunce u znaku Vage ili na podznak u ovom znaku. Ako ste rođeni u znaku Vage ili imate podznak u ovom znaku u narednih mesec dana bićete pod velikim pritiskom kada su u pitanju ljubavni odnosi jer partner je već neko vreme veoma ljubomoran i ima potrebu de vas kontroliše. Najbolji savet je da se okrenete mnogo više sebi i da što više pojačate svoje samopouzdanje. 

Kada su u pitanju Rakovi i Jarčevi, ova Venera pravi kvadrat na vaše Sunce. Takođe ako imate podznak u Raku ili u Jarcu, možete očekivati neminovne sukobe sa partnerom jer se već neko vreme vuku problemi iz prošlosti koje niste razrešeli. 

Ko će imati najviše sreće u ljubavi? 

Vatrena Venera može da odgovara najviše vatrenim znacima. Shodno tome u ovoj Veneri mogu uživati rođeni u znaku Ovna, Lava i Strelca. Za njih je ovo idealan period da popravne ljubavne odnose naročito one odnose gde dugo nije bilo strasti i bliskosti. 

Venera u Ovnu je uvek pokretač jakih emocija i jakih energija. To je ratnička Venera koja od nas traži otvoreno i direktno pokazivanje emocija bez oećaja stida i krivice. 

Komentari (0)
Loading